Ekstra Bladet

Lallende forslag fra Alternativ­et

-

Partiet Alternativ­et, der tilsynelad­ende ingen nogen fornuftig politik har, kommer nu med et forslag om, at teenagere skal have lov til at sove laenge og først møde senere på uddannelse­scentre, fordi mange er B-mennesker. Skal de så have specielle klasser, hvor laererne også er B-mennesker?

Og hvad så når de ender på arbejdsmar­kedet? Skal de så søge arbejde i firmaer, der annoncerer med, at de er B-menneske-firmaer?

En dødfødt tanke fra en politiker fra Alternativ­et, der selv er B-menneske med tvillinger på tre år! Er det den slags lallende politik, der nu skal vaere interessan­t på Christians­borg?

Gud bevare Danmark! P.V. Finnedal, A. Henriksens­gade 2B, København S Et folketings­flertal har besluttet, at tre såkaldt ’danske krige’ skal udredes af en historiker og en politolog. Ifølge Politiken er der er meget store forskelle på denne udredning og den nedlagte Irak-kommission. Og det har avisen helt ret i.

De ’uvildige’ forskere skal udpeges af udenrigsmi­nisteren.

Med den procedure kan man vaere helt sikker på, at den såkaldte udredning ikke kommer frem til politisk ukorrekte resultater. Mandat og resultat vil vaere bundet. Forskernes arbejdsbet­ingelser strider på enhver måde mod fri forskning, og vidner behøver ikke udtale sig og kan frit lyve. Alt, der kunne påvise, at disse krige har vaeret fiaskoer, er fjernet med dette mandat.

Sådan gjorde man også i Sovjetunio­nen.

Enhver ordentlig forsker vil sige paent nej tak til dette bestilling­sarbejde. Men ministerie­t skal da nok kunne finde mindst to, der vil føle sig beaeret af en opringning fra Kristian Jensen (V).

Det står klart, at det hele er en manøvre, der ikke skal kunne udfordre eller skabe debat om den aktive, militarist­iske udenrigspo­litik og den blinde loyalitet med USA – endsige antyde, at deltagelse i krigen mod og besaettels­en af Irak var den største udenrigspo­litiske brøler i dansk udenrigspo­litik siden 1945. Jan Øberg Vegagatan 25, Lund, Sverige

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark