Ekstra Bladet

Mølby: Vi kan godt nå top seks 1 0

- ALLAN PEDERSEN POLFOTO alpe@eb.dk

1-0 Sebastian Andersen (73). ------------------------------ Mindst fem nye spillere skal i løbet af sommeren ind i Viborgs Superliga-trup.

Og selv om klubben fra den jyske domkirkeby ikke er konkurrenc­edygtige på det økonomiske område i forhold til mange andre klubber, satser traener Johnny Mølby på at få fat i så markante forstaerkn­inger, at han i den ny saeson kan praesenter­e et hold, der er staerkt nok til at vaere med i top-6kampen.

– Jeg mener, at vi i denne saeson som oprykkere har vist, at vi kan praestere på højt niveau mod de bedste klubber. Vi slutter på en godkendt ottendepla­ds, og jeg ser aerlig talt ikke noget til hinder for, at vi kan avancere yderligere, sagde Mølby, da han gjorde saeson-status, og samtidig kiggede fremad.

Glad for ny struktur

– I hver eneste saeson er der små klubber, der overrasker. Se bare på Sønderjysk­E i denne saeson – og tidligere Horsens. Så jeg er sikker på, at der bliver en intens og meget jaevnbyrdi­g kamp om de sidste pladser i medalje-slutspille­t. Og det vil vi vaere med, fastslog Johnny Mølby, der glaeder sig meget til den ny turnerings-struktur.

– For mig har det aldrig vaeret ideelt at have en turnering, hvor vi skulle mødes tre gange. For det har givet skaevheder. Nu får vi en mere lige turnering med flere kulminatio­ner. Vigtigt for mig, at vi får lov at tage point med over – for det skaber sportslig retfaerdig­hed. Derfor glaeder jeg mig, sagde Viborg-traeneren, der sagde mindst fem nye spillere, fordi det er det antal, der forlader klubben.

Men tallet kan blive større, hvis der bliver solgt spillere.

En mulighed i den retning er Serge Deble, der har kontraktud­løb naeste sommer. Men det kraever større skarphed end den, som han viste i den afsluttend­e kamp, hvis han skal indbringe en transfersu­m af betydning.

 ??  ?? Viborg-traeneren er klar til at drage på indkøb.
Viborg-traeneren er klar til at drage på indkøb.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark