Ekstra Bladet

Alvoren kommer Shit ... Europa!

-

Efter en fortjent sommerferi­e bliver det hurtigt alvor igen, når de europaeisk­e kampe kommer, og det ser noget truende ud.

Det så ellers sjovt ud med SORRY, FCK. badedyr, balloner, champagne, buldrende sol og hele pivtøjet, da et bankende fortjent mesterskab blev fejret i Parken.

Søndagens største sportslige bedrift blev bare leveret godt en halv times bilkørsel laengere mod vest. Mere praecist på Brøndby Stadion, hvor Sønderjysk­E skulle køre de sensatione­lle sølvmedalj­er hjem.

KRAFTPRAES­TATION, der har ligget EN nogenlunde på den flade et godt stykke tid, men det er ekstra imponerend­e al den stund, at FCM pressede på, Brøndby havde selv noget at spille for – og så var der lige en snak om gummiben efter sidste uges uafgjorte resultat på hjemmebane mod Randers.

Alt det sagde Jakob Michelsen og Sønderjysk­E ’mojn’ til og leverede, da der var allermest brug for det.

Røvhamrend­e fortjent og en helt igennem mageløs praestatio­n af klubben som de fleste klasker et nedrykkers­tempel på før hver Superliga-saeson. Respekt!

selvfølgel­ig have en over NU SKAL DEN nakken med Fuglsang-bajere, men med sølvet – og fortjente tømmermaen­d – kommer også ansvaret. Sønderjysk­E skal nemlig ud og jagte vigtige Europa Cup-point til Danmark, så den ynkelige 24. plads i Europa kan forbedres.

I år lykkedes det faktisk at score flere point end lande som Graekenlan­d, Schweiz og Kroatien – og selv Holland var ikke langt foran.

Den succes skal følges op efter sommerferi­en, men umiddelbar­t kan man godt taenke: Shit, vi skal i Europa, når man kigger på hold som Sønderjysk­E og Brøndby. at kunne levere i Superligae­n og på de udenlandsk­e scener. Det er også nyt for både traener og hele organisati­onen, så der skal en stejl laeringsku­rve til, hvis Sønderjysk­E skal lykkes i Europa, men heldigvis sidder fighterhje­rtet og viljen på rette sted.

FCM

 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark