Ekstra Bladet

Du stopper ikke, Agger!

-

og hans to sønner entrede DA DANIEL AGGER Brøndby Stadion i gule trøjer med tallet 22 på ryggen, så vidste man jo godt, at det var en saerlig dag.

Meget symbolsk, måske, så evnede Brøndby ikke at besejre Sønderjysk­E på hjemmebane, og det er vel overskrift­en på Daniel Aggers tilbagekom­st til Brøndby: Middelmådi­gt og kun i glimt mindevaerd­igt.

nu ikke på disse holdninger:

DET AENDRER Uden havde Brøndby vaeret

Daniel Agger i langt vaerre forfatning. Både på traeningsb­anen og i kamp. Det var et godt skud fra både og

Brøndby Daniel Agger at få genforenin­gen på skinner – og Superligae­n fik under alle omstaendig­heder en profil i saerklasse.

heller ikke på, at Daniel Aggers DET AENDRER beslutning om at sige farvel til Brøndby er den eneste rigtige.

Projekt Brøndby er stadig et håndvaerke­rtilbud, og selv om Daniel Agger ikke er bleg for at tage fat, så er der alt for langt til, at det kan opfylde Daniel Aggers ambitioner om at spille med om trofaeer. NU STÅR MAN oven i købet over for endnu en massiv genopbygni­ng og implemente­ring af ny spillestil – og måske endnu en saeson, hvor det sjove er til at overse. Der er nemlig stadig langt op til FCK og FCM.

Nu har Daniel Agger så taget en af to vigtige beslutning­er, nemlig at forlade Brøndby. Den naeste beslutning handler nu om, hvorvidt støvlerne skal stilles fuldstaend­ig på hylden, eller de skal snøres i en udenlandsk klub.

til Sønderjysk­E er sidste HVIS NEDERLAGET kamp for Brøndby- og landsholds­stjernen, så er det eddermame en fesen afslutning, men ingen tvivl om, at det kan blive udfaldet.

Mere fornuftigt lyder dog tilbuddet fra tyrkiske Fenerbahce – og specielt hvis de accepterer, at han måske kun kan spille i omegnen af 25 kampe pr. saeson og kalkulerer med, at de saedvanlig­e Agger-skader vil dukke op.

Det betyder også, at han fortsat vil vaere en del af det landshold, han normalt saetter så højt – og i det hele taget er det bare for tidligt, hvis 31-årige Daniel Agger skulle stille støvlerne for altid.

en beslutning, der ikke DET ER NEMLIG kan gøres om, og som han meget vel kan fortryde. Selvfølgel­ig er der mere at hente i en af dansk fodbolds største profiler gennem de seneste 10-11 år!

Projekt Brøndby er stadig et håndvaerke­rtilbud, og selv om Daniel Agger ikke er bleg for at tage fat, så er der alt for langt

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark