Ekstra Bladet

SUPERLIGA

-

DET VAR DET: fodbold. Derfor er han også skuffet over udbyttet af anstrengel­serne.

For Daniel Agger ville det letteste vaere at skyde på Brøndby, på medspiller­ne og på det generelle niveau.

I stedet rettede han pilen direkte mod sig selv.

– Jeg spiller ikke fodbold bare for at spille fodbold. Jeg spiller fodbold for at lave resultater, og det har vi ikke gjort de sidste halvandet til to år. Vi har ikke opnået noget saerligt.

– Jeg må indrømme, jeg ikke har nået mit topniveau. Jeg vidste det måske godt, inden jeg kom hjem, men det har vaeret meget svaert at acceptere, forklarer han.

Daniel Agger tog endnu mere ansvar på sig, da han videre skulle analysere de seneste to år på Vestegnen.

– Jeg er ikke bleg for at tage tingene på mine skuldre. Mine skuldre er brede og kan tage det.

– Når jeg har anførerbin­det, er det også mig, der kraeves mest af. Det, jeg har leveret, har vaeret acceptabel­t, men acceptabel­t er ikke godt nok. Kan kroppen klare mere? Nu er det helt store spørgsmål, om kroppen kan klare mere topfodbold.

– Det er det spørgsmål, jeg skal finde ud af den kommende tid. Min plan er, at jeg sammen med min familie vil traeffe en beslutning i løbet af de kommende to uger.

– Enten fortsaette­r jeg med at spille fodbold, alternativ­t stopper jeg. Der er ingen mellemvej med, at jeg stopper og så vender tilbage på et senere tidspunkt. Det er derfor, jeg vil bruge lidt ekstra tid på at drøfte det med min familie, forklarer han.

Der er kommet en del tilbud de seneste måneder til ham. Han afslører ikke direkte klubnavne, men Ekstra Bladet afslørede 17. maj, at Fenerbahce er et varmt bud.

– Jeg er imponeret over den interesse – ikke kun den tyrkiske – der har vaeret for mig. Men min førsteprio­ritet lige nu er at finde ud af, hvad jeg vil.

– Det er klart, at overvejels­erne om landsholde­t også spiller ind. Landsholde­t betyder utrolig meget for mig. Lige nu er der kamp om pladserne i midterfors­varet, og drengene skal jo ikke komme for let til det.

I øvrigt var de tyrkiske mestre Besiktas også repraesent­eret på Brøndby Stadion søndag. Men skifter Agger til tyrkisk fodbold, må Fenerbahce vaere i favoritrol­len.

Milan er også naevnt på rygteplan som en mulig klub for Daniel Agger.

mgw@eb.dk

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark