Ekstra Bladet

SUPERLIGA

Mepublikum

-

as Delaney var som anfører den første, der løftede mesterskab­strofaeet. Nu skal han i eboks og overveje, om han skal forlade FCK eller blive et halvt år mere.

Og det er ikke kun Ståle Solbakken, der taenker sådan.

– Åge Hareide taenker lidt det samme, fortalte Solbakken, der dog godt er klar over, at der er stor risiko for, at Delaney allerede denne sommer bliver solgt.

Han har godt nok ét år tilbage af sin aftale, men har en gentleman-agreement med Solbakken, der muliggør et salg.

– Thomas og jeg bliver enige om det på en eller anden vis. Og uanset hvad bliver det i fuld fordrageli­ghed, sagde Ståle Solbakken.

Skal saelge klubben godt

Ud over Delaney peger alt på, at topscorer Nicolai Jørgensen er vaek, når transfervi­nduet smaekker i. FCK har gang i en intensiv jagt på en erstatning, men det er et stor puslespil, der skal gå op.

– De spillere, vi går efter, er meget interessan­te for mange flere end os. Vi er ude på et marked, hvor vi ikke nødvendigv­is er førsteprio­ritet, så vi skal saelge klubben godt

– Vi skal nok ikke vise 4-2kampen fra Hobro Stadion. Den dvd skal vi forsøge at saette ild til, grinede Ståle Solbakken, der godt kunne nyde selve mesterskab­sfesten, men allerede mandag morgen udskifter festtøj med arbejdstøj.

– Hvis vi mister både Thomas og Nicolai, skal vi arbejde hårdt for at komme ud af transfervi­nduet med nogenlunde samme styrke. Det kommer vi naeppe, men det er sådan, at butikken er skruet samme, lød det fra nordmanden, inden mesterskab­sfesten i hovedstade­n for alvor blev sparket i gang med kolde øl og masser af hyldest uden for Parken.

Klubben havde sat en stor scene op, og selv om det regnede blev flere tusind haengende til festen, og da deres kaptajn trådte frem på scenen, råbte de det alle sammen igen. Med tiltagende styrke.

’Four more years, four more years …’ Federico Santander har scoret sejrsmålet til 2-1 for FCK og kan juble over et fantastisk forår for FCK. I alt nåede han at score 14 superligam­ål i sin første saeson. Aleksandar Jovanovic er købt til at vaere ny førstemålm­and i AGF.

gisle@eb.dk

 ?? FOTO: LARS POULSEN ??
FOTO: LARS POULSEN
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark