Ekstra Bladet

Glen sender AGF-legende på baenken

-

Det har vaeret en rigtig dårlig weekend end for AGF’s Steffen Rasmussen.

Lørdag købte klubben den serbiske landsholds­målmand Aleksandar Jovanovic, og søndag lukkede Rasmussen så to sene mål ind i Parken i en Superliga-kamp, der kan vise sig at blive den 33-årige AGF-legendens sidste i et paent stykke tid.

For efter 1-2-nederlaget til mestrene slog traener Glen Riddershol­m fast, at Jovanovic står til at skulle vogte målet fra starten af naeste saeson.

– Jovanovic er som udgangspun­kt hentet ind som førstevalg. Det er klart. Jeg har haft nogle gode snakke med Staff, og han er klar til at dedikere sig til AGF’s fremtid.

– Han er en vigtig spiller for mig, og det bliver han også i fremtiden, lød det fra Riddershol­m, der har savnet konkurrenc­e på målmandspo­sten:

– Vi har to unge lovende målmaend (Lukas Fernandes og Thomas Hagelskjae­r, red.), men de har ikke leveret tilstraekk­eligt til, at jeg kan sige, at de giver Staff den nødvendige konkurrenc­e i hverdagen.

– Hvis vi skal løfte os, skal vi have konkurrenc­e på hver eneste plads. Det får vi nu, og det er klart, at hvis den nye målmand (Jovanovic, red.) ikke praesterer, så er Staff klar. Vi kender hans hans kvaliteter.

Minder om Hradecky

Steffen Rasmussen begik det frispark, der førte til FCK’s udligning, og dominerede ikke ligefrem sit felt, da AGF blev udsat for et stort københavns­ke pres.

Aleksandar Jovanovic, der har fået en fireårige aftale i AGF, bliver af kendere beskrevet som en målmandsty­pe i stil med Randers’ Kalle Johnsson og den tidligere Brøndby-keeper Lukas Hradecky.

gisle

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark