Ekstra Bladet

Møllgaard: Der er sgu ikke nogen, der gider vaere der

-

KÖLN (Ekstra Bladet): Om nogle år kan Henrik Møllgaard finde bronzemeda­ljen frem og – håber han – glaede sig ved gensynet som et minde om, at det året efter blev meget, meget sjovere at vaere i Køln …

– Vi er jo trods alt glade for at komme herfra med en sejr, så vi ikke skal sidde og haenge ude i omklaednin­gsrummet én dag til. Nu har vi en kamp tilbage på torsdag, hvor vi bliver kåret som mestre i Frankrig, og det kan vi så glaede os til.

Han erkender, at det tog sin tid, før spillerne var klar til håndbold.

Skuffelsen sad dybt

– Vi gad som sådan godt, men skuffelsen sad bare dybt. Jeg – og vi – er da stadigt mere skuffede over ikke at skulle spille finalen, end vi er over at vinde bronze. Det handler også om dommernes linje, fordi de i starten valgte en hård linje, og da de senere tillod mere, kom vi til at ligne nogen, der gerne ville slås for den bronze. Intensitet­en steg, og der kom mere gang i tilskuerne.

– Men det ligner jo temmelig praecist kampen mellem Danmark og Frankrig om femte- og sjetteplad­sen ved EM i Polen i januar. Der er sgu ikke nogen, der gider vaere der for nu at vaere helt aerlig – og så ender det selvfølgel­ig også med, at der ikke er nogen, der har lyst til at tabe. Derfor bliver det en håndboldka­mp til sidst.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark