Ekstra Bladet

SÅ ER DET NU Lucky Number slutter med et brag

På torsdag skal du spille med for at vinde de helt store praemier

- JOSEPHINE FOGSGAARD jnf@eb.dk

Lucky Number slutter for denne gang med at saette hele 10.000 kroner spil. En tur til Lalandia, en rejse til Skotland, en ekstra is til børnebørne­ne eller bare en god slat penge ind på opsparinge­n.

Det er, hvad nogle af de glade Lucky Number-vindere har valgt at bruge deres gevinst på. Siden februar har Ekstra Bladets laesere haft muligheden for at deltage i avisens konkurrenc­e, hvis de sendte en sms med dagens Lucky Number-nummer. Men nu lakker konkurrenc­en mod enden, og torsdag er sidste dag, hvor laeserne kan sende deres nummer ind.

Fredag bliver nemlig dagen, hvor årets sidste vinder skal findes.

De heldige Lucky Number-vindere har indtil nu kunnet vinde 5000 kroner, men som ved enhver anden slutrunde får fredagens vinder en helt speciel gevinst. Her kan man vinde hele 10.000 kroner, men det bliver ikke den eneste praemie, så de spillere, der ikke vinder hovedgevin­sten, behøver ikke at gå tomhaended­e fra årets Lucky Number-konkurrenc­e:

De kan nemlig vinde en hjaelpende hånd til årets sommerferi­e, for ud over praemien på 10.000 kroner kan fem spillere vinde et gavekort til rejseburea­uet Bravo Tours på 10.000 kroner, mens endnu fem spillere bliver de heldige vindere af et gavekort på 5000 kroner til Bikesport.dk.

Så hiv fat i torsdagens avis og spil med i et brag af slutrunde. Tilbage i marts blev 48årige Jesper Andersen fra Galten den store Lucky Number-vinder, og han var ikke i tvivl om, hvad pengene skulle bruges på. Sammen med sine foraeldre og et af familiens vennepar har han nemlig planlagt, at sommerferi­en står på en tur til Skotland. 72-årige Jens Jemar Jørgensen fra Sorø har deltaget i Lucky Number-konkurrenc­en, siden den startede i februar, og i maj blev det hans tur til at vinde. – Jeg var lige ved at opgive at vinde, så det er virkelig dejligt, fortalte han og tilføjede, at han skulle bruge nogle af pengene på at forkaele sin kaereste. På sin 28-års fødselsdag i marts fik Lars Callesen fra Odense en ekstra overraskel­se, da Ekstra Bladet fortalte, at han var den heldige vinder af dagens Lucky Number-konkurrenc­e. Tre uger før var Lars blevet far til en lille dreng, og de 5000 kroner skulle derfor gå til sønnens barnedåb. Også 76-årige Hanne Drøhne fra Vejle valgte at bruge sin praemie på en ferie – sammen med sin mand, Gerhard. Parret besluttede sig for at tage et smut til en af Danmarks mange øer, som de har besøgt før. – Vi skal til Samsø, som vi elsker. Vi cykler rundt på hele øen, fortalte Hanne Drøhne.

 ??  ??
 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP FOTO: ERNST VAN NORDE ??
FOTO: CLAUS BONNERUP FOTO: ERNST VAN NORDE
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark