Ekstra Bladet

Lidt vild med at vaere nøgen

HAR FORTRUDT BRYSTERNE: Alices bryster blev vind og skaeve, da hendes førs i Thailand gik galt. Til gengaeld går det fint med at skifte farven på håret – i alle pa

- KICKI S. BENGTSEN

At stille op som Side 9-pige kan blive en langvarig affaere. Det kan 34-årige Alice Oppelstrup skrive under på. Første gang, hun smed kludene og viste sine former frem i Ekstra Bladet, var i 2000 – blot en måned før sin 18-års fødselsdag.

Siden da har Alice, der også arbejder som profession­el stripper, optrådt som Side 9-pige. Og har oplevet forandring­erne.

– I gamle dage kunne man se, hvem der var på billedet. I dag kan man sgu godt blive lidt i tvivl nogle gange på grund af Photoshop (billedredi­geringspro­gram, red.). Den får simpelt hen så meget gas nogle gange, at man ikke aner, hvem pigen er, hvis man mødte hende på gaden. Det synes jeg er lidt synd. Man må godt kunne se, at vi ikke bare er nogle dukker, siger hun.

En anden ting, der har aendret sig meget, siden Alice stillede op som Side 9-pige for første gang, er, at stort set alle pigerne i dag har fået lavet bryster, fortaeller Alice, som selv fik lavet sine, da hun var knap 24 år.

Hun fik dem lavet over to omgange, da den første operation i Thailand gik galt.

– De blev vind og skaeve, kan jeg hilse og sige. Jeg gik med dem i to år, og så fik jeg lavet dem om i Sverige, men der var sket noget med mine nervebaner, så jeg kan ikke maerke noget i det ene bryst, fortaeller hun.

– Jeg har fortrudt dem helt vildt. Jeg var egentlig glad nok for mine egne, men med det, jeg laver, så er jeg også nødt til at have lidt oppe foran, hvis jeg vil tjene pengene. Men hvis jeg kunne gøre det om, havde jeg nok valgt at lade vaere.

Skiftende hårfarve

Som stripper og nøgenmodel skal man i den grad vaere komfortabe­l med sin egen krop, og Alice har da også en god forklaring på, hvorfor hun har så nemt ved at smide tøjet – selv om hun er en forholdsvi­s rolig pige fra Himmerland.

– Vi piger, der laver det her, må jo et eller andet sted vaere en lille smule ekshibitio­nister. Vi må vaere lidt vilde med at vaere nøgne, for hvis man ikke er det, skal man lade vaere med at lave det her, siger Alice, der dog også kan blive ramt af blufaerdig­hed.

– Jeg kan ikke finde på at spankulere topløs rundt stranden. Jeg kan godt ligge topløs, men ellers kan jeg ikke. Der er forskel på at have fri og vaere på arbejde, og når jeg har fri, er jeg lige så blufaerdig som alle andre piger.

Hvis man kigger Alices Side 9-pige-billeder igennem i de 16 år, hun har vaeret med, er det tydeligt at se, at hun ikke er bange for at aendre sit udseende. Isaer håret har fået nogle ture i forvandlin­gsmaskinen.

– Jeg har vist vaeret blond, mørkelilla, sort og alt fra postkasser­ød til skrig-orange, fortaeller Alice, hvis oprindelig­e hårfarve er en blanding af rødhåret og leverposte­j-farvet.

– Jeg synes bare, det er hyggeligt at skifte lidt ud. Min rigtig gode veninde er frisør, så hun ringer tit og spørger, om vi ikke lige skal lave et eller andet.

Det er ikke kun det at smide tøjet, Alice mestrer til hudløshed. Som ung dyrk surridning, hvor ungdomslan­dshol var 12-21 år. Hun andet at blive dan fem gange, nordis gange, og hun hev daljer og en enkel hjem ved EM.

Mistede sin far ti

De blev vind og skaeve, kan jeg hilse og sige Jeg kunne ikke finde på at spankulere topløs rundt stranden

Da hendes far for de efter et langva løb, valgte hun at ride.

Jeg ha vaeret mørkelilla, s fra postkass skrig-orange

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark