Ekstra Bladet

Keller er vor mand

Viborg-direktør Morten Jensen mener, at den tidligere Randersspi­llers sportslige kvaliteter overstråle­r virakken om privatlive­t

- THOMAS N. ANDERSEN tna@eb.dk

Viborg FF har vendt tingene meget grundigt, inden klubben mandag praesenter­ede 35-årige Christian Keller som ny mand i klubben.

Men når det er sagt, så var direktør Morten Jensen ikke i tvivl om, at beslutning­en om at skrive en etårig kontrakt med Christian Keller kommer til at gavne Viborg FF i den kommende Superliga-saeson.

– Jeg kender Christian rigtig godt, og jeg ved, han er en super person, men vigtigst af alt så ved jeg, at han er en virkelig dygtig fodboldspi­ller. Han var hos os fra 20022005, og lige siden han forlod os, har han praesteret på et højt niveau. Senest har han vaeret en markant profil for Randers, og vi er stolte over, at vi kan praesenter­e Christian i den grønne trøje igen, siger Morten Jensen.

Ingen bekymring

Christian Keller fik ophaevet sin aftale med Randers FC, fordi han, ifølge kronjydern­e, stod bagerst i køen til spilletid på midtbanen. Men kone-sagen har med al sandsynlig­hed også spillet en rolle i midtbanesp­illerens afgang fra Randers FC.

Morten Jensen er dog ikke bekymret for, at Christian Kellers ankomst vil skabe ballade i Viborgs omklaednin­gsrum.

– Det har vaeret en sag med stor mediebevåg­enhed, og det har også spillet en rolle i vores indgang til sagen. Men vi har vendt tingene internt, også med repraesent­anter fra spillertru­ppen, og Christians sportslige kvaliteter opvejer den virak, der har vaeret i hans privatliv i fortiden. Vi har ligeledes vendt sagen med vores sponsorer, som enstemmigt har meldt ud, at det kunne vaere spaendende at få Keller tilbage, siger Morten Jensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark