Ekstra Bladet

UGENS HOVEDPERSO­N

I Tv-vaerten Lisbeth Østergaard er klar til at begive sig ud på nye eventyr. Både når det kommer til valg af forskellig farvet slik og til en ny rolle i karrieren

- KLARA HAUBERG HANSEN khh@eb.dk

Lisbeth Østergaard er ikke kun vild med at kunne skrive mor på cv’et eller vaere kendt som hende, der var vaert på ’Go Morgen'- og 'Go’ Aften Danmark'.

Hun er også ret vild med at spise slik, og gerne en masse af det. Helst hver dag.

Ekstra Bladet tog med hende på slik- indkøb.

’Ding dong’ lyder det, da vi traeder indenfor i ’Frozen Dreams in Candy Paradise’. Ved første øjekast virker butikken endeløs.

Duften er heller ikke til at tage fejl af. Slik-biksen bugner med bøtter. Der er slik i alverdens farver, og det er tydeligt, at Lisbeth ikke kan vente med at få fingrene i en af de mange hvide slik-skovle.

– Bland-selv slik er helt klart favoritten. Og jeg har fundet et sted på nettet, hvor man kan gå ind og blande sin egen pose, og så kommer de med det, fortaeller Lisbeth Østergaard.

Muligheder­ne er uendelige i butikken, men der er én ting, der er meget vigtig at gøre, inden der dykkes ned i den første bøtte.

– Det er halvdelen af oplevelsen, lige at tage en runde. Man skal lige sondere terraenet. Ligesom i en buffet, fortaeller hun.

Det samme princip gaelder, når det kommer til livet og karrieren.

Mod avler mod

Lisbeth Østergaard er 36 år, og hun har allerede prøvet meget forskellig­t. Der er både radio og tv på listen. De seneste fem år har hun vaeret fast på skaermen, først hos ’Go Morgen Danmark’ og senere hos ’Go Aften Danmark’.

Mandag får hun debut i en ny genre, når hun som vaert på 'Krimicentr­alen' skal levere kriminyhed­er.

Der er ingen tvivl om, at Lisbeth Østergaard er modig. Både privat, men også som kendt ansigt på tv-skaermen.

For danskerne har set Lisbeth nøgen på en naturistle­jr. Det var en af de første opgaver, hun var ude på, efter hun kom på ’Go’ Morgen Danmark’. Hun havde chancen, hun tog den og hoppede nøgen i havet.

Hun har også uden tøven vist sin ene bagdel frem på skaermen for at vise Robbie Williams den cupcake-tatovering, hun har siddende der.

Og senest tog hun springet og begav sig ud på rejsen som mor.

Meget lakrids

Sonderinge­n af butikken er slut. Lisbeth ved, hvad der er i alle bøtterne og opfyldning­en af papirspose­n kan starte.

Første bøtte, der graves ned i, er den med de ’flyvende tallerkner’. Og lakridssli­kket kommer hurtigt i selskab med både ’svesker’ og ’bogstaver’.

– Det er vigtigt at huske, at alt, hvad man tygger på over seks gange, det feder, griner den 36-årige tv-vaert, mens hun langsomt bevaeger sig fra bøtte til bøtte.

Men selv om lakridssli­kket er i overtal efter de første ti bøtter, så kan Lisbeth Østergaard ikke komme uden om, at skum er hendes absolut yndlings form for slik.

Specielt de firkantede lyserøde. For nogen virker de måske intetsigen­de. Men for hende er de alt, hvad hun kunne bede om. Hun ser lidt sig selv i det bløde og fjedrede stykke slik.

– Jeg er sådan ret fluffy i det. Lidt blød i kanten, lidt sød, lidt pink og lidt blød i enderne, griner hun.

Jeg er sådan ret fluffy i det. Lidt blød i kanten, lidt sød, lidt pink og lidt blød i enderne

Det afslører hendes mange tatovering­er også. Der er både regnbuer og kager. Også selvom Lisbeth Østergaard er ret hardcore, når hun bruger tid i Crossfit Copenhagen eller løber Obstacle Course Racing gennem sandbunker.

– Mit første løb havde jeg et halvt år efter, at jeg havde født Viggo, fortaeller hun.

Når hun snakker om sport, er det en blanding af entusiasme og ydmyghed, der lyser ud af hende. Det er tydeligt, at det er noget, hun går op i, men hun gør det kun for sig selv. Hun vil bare gennemføre. Det er ikke vigtigt, hvor laenge det tager. Uanset om det er et løb, eller om det er at påtage sig en ny vaertsroll­e. Med sit mod tager hun udfordring­en op og begiver sig ud på et nyt eventyr.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark