Ekstra Bladet

’Det kommer ikke til at ske’

BLÅ BOG

-

Det er slut med at vaere hjemme på barsel. Lisbeth Østergaard og hendes medvaert Jeppe Nybroe skal nemlig vaere de ledende ansigter på TV3’s nye program ’Krimicentr­alen’. Også selvom Lisbeth aldrig før havde set sig selv som hende, der skulle vaere krimi-journalist.

– Da de ringede og spurgte (om Krimicentr­alen red.) sagde jeg: ’det kommer ikke til at ske, farvel!’, fortaeller Lisbeth.

Men der gik ikke laenge, før den holdning aendrede sig. Og valget kom alligevel til hende lige så let, som da hun i 2010 hoppede nøgen i havet, og som da hun i ’Frozen Dreams in Candy Paradise’ besluttede sig for at

Debuten

fandt sted i 1996 på Radio Silkeborg. Men det er ikke den eneste radiokanal, hun har haft sin gang hos. Der kan også naevnes The Voice og P3.

fik Lisbeth chancen for at vaere vaert på TV 2 Zulu programmet ’Zulu Djaelverae­s’. Senere samme år fik hun muligheden for at danse sig til en femteplads i ’Vild med dans’ sammen med Thomas Evers Poulsen. vaelge det gule stykke slik, som hun ikke havde set eller smagt før.

– Jeg glaeder mig sygt til at lave krimi, og jeg er rigtig glad for, at vi skal arbejde sammen med Ekstra Bladets krimiredak­tion, for det er bare den bedste, der er. Alt det jeg ikke ved, det ved de. Det er noget helt andet, men jeg glaeder mig helt vildt.

– Det er med aerefrygt, jeg har jo ikke lavet noget i halvandet år på grund af barsel. Det er sådan lidt: ’kan jeg nu finde ud af det?’

Programmet har premiere mandag 5. september klokken 19 på TV3 og sender hver aften mandag til torsdag.

Lisbeth blev

en del af vaerts-trioen i programmet ’Varm på is’ i 2008, sammen med Bubber og Mikkeline Kierkgaard.

Og hun har

da også vaeret et smut forbi TV 2 programmet ’Allstars’, hvor hun i 2008 også her fik lov at vaere vaert.

I 2010

blev det dog til ansaettels­e hos ’Go’ Morgen Danmark’, som senere også blev til ’Go’ Aften Danmark’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark