Ekstra Bladet

TADIG ER VIGTIGT

-

nu afgøres ved en sportsdoms­tol. Det er pinligt.

en tanke om Kasper Schmeichel­s mystisk timede operation for lyskebrok. Uanset, hvad der ellers er blevet sagt, så var knivene selvfølgel­ig lagt klar til landskamps­pausen.

Leicester betaler en fyrstelig løn til keeperen og vil selvfølgel­ig have valuta for de mange devaluered­e pund i Premier League. Mange klubber har det formentlig med landskampe som Dansk Folkeparti har det med Pusher Street: Fjern lortet.

Det skal de ikke have held til, men forløbet med Schmeichel viser bare, at landskampe er presset af klubber, der uge efter uge holder fodboldens underholdn­ingshjul i gang – og en udsolgt Parken får vi altså heller ikke.

TIL SIDST LIGE

Hareide og hans udvalgte så passende vise, hvorfor landsholds­fodbold stadig er vigtigt og gribe danskerne om struben og sige: Se hvad vi kan – og vi skal nok komme til VM i 2018!

NU KAN ÅGE

Dem kender vi efterhånde­n alt for godt. For tre år siden tabte vi 0-3 i Parken og i seneste kvalifikat­ion evnede danskerne ikke at vinde udekampen. De kan sagtens drille flere nationer, specielt i Jerevan. Men skal Danmark til VM kraever det seks point i de to kampe, selv om de råder over en profil i verdenskla­sse – Henrikh Mkhitariya­n. De spiller i dag på udebane mod Danmark. Det er den ukendte faktor i gruppen. Der er fodboldmae­ssig fremgang for landet, men der er stadig et langt stykke vej op, før nationen kan drømme om deltagelse i en slutrunde. Der er ingen tvivl om, at de sagtens kan drille flere nationer i hjemmekamp­ene. Samat Smakov er den mest rutinerede på et mandskab uden de store profiler.

De spiller i dag på hjemmebane mod Polen.

 ??  ??
 ??  ??
 ?? Mgw ??
Mgw
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark