Ekstra Bladet

Caroline kender opskriften mod Madison Keys

-

NEW YORK (Ekstra Bladet): Det sker ikke hver dag, at to etablerede spillere skal ud i deres første, indbyrdes konfrontat­ion. Men det bliver tilfaeldet i dag, når Caroline Wozniacki møder det nye, amerikansk­e stjernesku­d, ottendesee­dede Madison Keys.

– Nej, det sker ikke så tit, men jeg ved nogenlunde, hvordan hun spiller. Hun har meget power i sine slag og en god forhånd. Hun prøver at styre spillet med det samme.

– Så det er klart, jeg skal vaere på taeerne, få mange bolde tilbage og tage dem tidligt, siger Caroline, der ikke mindst i New York har haft held med at afmontere den slags hardhitter-typer.

–-Ja. Jeg føler mig godt tilpas her. Banerne og boldene passer godt til mit spil.

Hvis de to som ventet tørner sammen på Arthur Ashe Stadium, vil Wozniacki have mest erfaring fra den store scene. Til gengaeld er Keys på hjemmebane.

– Jeg tror, tilskuerne vil vaere mere delte, fordi hun er tidligere finalist, men jeg tror da, at jeg får masser af støtte, siger Keys, som overfor Ekstra Bladet dog også giver udtryk for, at hun frygter danskerens US Open-taekke:

– Hun elsker at spille US Open, og hun har gjort det godt her. Hun bliver en hård modstander.

– Jeg kan se, at hun spiller godt lige nu. Det er altid interessan­t, når du kommer til fjerde runde, for så har alle vundet en stribe kampe og har meget selvtillid.

– Jeg har kendt Caroline et stykke tid. Jeg mener ikke, at vi har traenet mod hinanden, men hun er selvsagt en stor spiller.

Fejl på fejl

Den 21-årige amerikaner har vaeret i fin form i år, men hun har noget at bevise i grand slam-sammenhaen­g. I 2015 nåede hun semifinale­n i Australian Open men siden har hun ikke kunnet komme forbi fjerde runde, som tre gange i år har vaeret endestatio­nen. To gange mod meget lavere rangerede modstander­e. I New York er hun to gange sluppet videre med nød og naeppe. Selv om hendes serv og grundslag er mere kraftfulde end nogensinde, har der også vaeret mange fejl.

Og den slags er en formstaerk Caroline Wozniacki normalt ekspert i at udnytte.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark