Ekstra Bladet

Fem børn med fire forskellig­e kvinder

-

Troels Kløvedal er født i vaedderens tegn 2. april 1943. Det skyldtes en far, der var dyrlaege, Asbjørn Beha Erichsen, og en mor, der var børnehavel­eder, Gurli Marie Larsen.

De døbte ungen Troels Beha Erichsen. Uregerlig som han var, flyttede han ’kaninlyste­n’ ind i det berømte, nu filmforevi­gede Kløvedal-kollektiv Maos Lyst i Hellerup og tog navn efter det ligesom en stribe andre beboere.

Sejler-genet har Nordkapere­ns skipper for laengst spredt til sin søn, den tvkendte Mikkel Beha Erichsen, der netop har vaeret på en laengere orlov for at sejle Sydhavet tyndt med sine sønner og nu er på foredragst­urné helt i det spor, som far Troels har trampet igennem landet.

Medie-orienteret

Det er en medie-orienteret familie, Troels Kløvedal har i ryggen med en søskendefl­ok, der taeller socialrådg­iver Hanne Reintoft, direktør Lise Beha Erichsen, tv-direktør Bjørn Erichsen og billedkuns­tneren Minea Beha Erichsen.

Troels Kløvedal har heller ikke selv ligget på den lade side, men har beriget verden med fem børn med fire forskellig­e kvinder. De fem er tv-vaerten Mikkel Beha Erichsen, Gurli Marie Kløvedal, Sille Kløvedal og Laerke Kløvedal – den yngste, Asbjørn, har Kløvedal med sin nuvaerende kone, Else-Marie Meldgaard.

Familie er forberedt på, at Troels Kløvedal skal dø – og nu siger han selv offentligt farvel i bogen ’Modne Maend’.

Skibet skal sejle i nat ... det har fået en ny betydning og en større radius takket vaere verdenskap­reren Troels Kløvedal, der sejlede ud efter kaerlighed­en, kildevande­t og det blå ocean – og hilste fra Tahiti til Thyborøn. Og nu er han gået i hjemhavn i Ebeltoft.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé med børnene Alfred, Emil og Theis.
FOTO: JONAS OLUFSON Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé med børnene Alfred, Emil og Theis.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark