Ekstra Bladet

PÅ AUKTION IGEN Martin Jørgensens bil fuld af skader

- MICHAEL BO MORTENSEN mbom@eb.dk

Martin Jørgensens Mercedes-Benz GL 350 har meget vel vaeret en drømmebil, da han i sin tid købte den. Men luksusbile­n er efterhånde­n blevet til lidt af et mareridt.

I marts blev han stoppet af politiet, da en nummerplad­e-scanning afslørede, at han ikke havde betalt forsikring på bilen. Samtidig viste en rutinekont­rol, at han havde en promille på lidt over de tilladte 0,5.

Tidligere i år blev Alexandras eksmand hevet i fogedrette­n på grund af ubetalt gaeld på over 800.000 kroner i den seks år gamle bil, som fra ny koster i omegnen af 1,6 millioner kroner.

I september kunne Ekstra Bladet så afsløre, at Martin Jørgensens forgaelded­e luksusbil var røget på auktion på sitet bilsalg.dk.

Bilsalg.dk er ikke for privatpers­oner, men bliver brugt af profession­elle aktører som for eksempel leasingog finansieri­ngsselskab­er.

Ifølge registeret Bilbogen skylder Martin Jørgensen 811.306 kroner for bilen til finansieri­ngsbanken Santander Consumer Bank.

Over for Ekstra Bladet afviste han dog, at det er Santander Consumer Bank, som har sat bilen på auktion. Selv vil finansieri­ngsbanken En eventuel køber af Martin Jørgensens Mercedes skal forberede sig på, at bilen skal forbi et vaerksted.

ikke udtale sig om konkrete sager.

Buler og ridser

Selv om auktionen blev afsluttet i september, er den tyske millionbil nu røget på auktion igen.

At Martin Jørgensens tidligere Mercedes er svaer at komme af med kan skyldes, at den langtfra er i tiptop

stand. Blandt andet skal bagkofange­ren skiftes, der er en bule på forskaerme­n, tydelige ridser på bagdør, bagskaerm og sidespejl, slitage på førersaede og bagsaede samt skjolder på taget, fremgår det af annoncen på sitet.

Det har ikke vaeret muligt at få en kommentar fra Martin Jørgensen, men i september forklarede han, at bilen

var til salg, fordi han ledte efter en ny.

– Jeg skal have den skiftet ud, og så er der nogen, der hjaelper mig med at få den skiftet ud med en anden bil. Laengere er historien sådan set ikke. Der er intet dramatisk i det, sagde han.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ??
FOTO: ANTHON UNGER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark