Ekstra Bladet

De er som soldater

-

LEICESTER (Ekstra Bladet): De engelske journalist­er var stort set ligeglade med FC København.

I det lille presseloka­le under King Power Stadiums hovedtribu­ne minder plakaterne med jublende Leicester-spillere om sidste saesons fortryllen­de eventyr.

Men med Premier Leaguetrof­aeet fulgte også større forventnin­ger, så Leicesterm­anager Claudio Ranieri skulle på sin pressekonf­erence svare på alt muligt andet end styrken på den ukendte danske modstander.

Der var minikrisen i Premier League, Shearers udfald mod Jamie Vardy. Og er det Leicesters sande niveau i denne saeson?

Den sympatiske italiener svarede godt for sig og fik også flettet nogle ord ind om FC København.

Slås til det sidste

For selv om man i det engelske ikke regner de danske mestre for det store, ved den snu Ranieri, at det kan blive hårdere, end mange regner med.

– Vi skal levere den bedste praestatio­n i denne saeson. Det er meget vigtigt for os at få tre point. Vi skal vaere staerke, spille med passion og hjerte med støtte fra vores fans.

– Det bliver en hård kamp lige til det sidste fløjt. De vil slås til det sidste, sagde Ranieri, der sammenlign­ede Ståle Solbakkens spillere med soldater!

– FCK er et velorganis­eret hold. Det er soldater, der er i god form. De er solide, fysisk staerke og gode i luften.

Netop luftspille­t er et af FCK’s allerbedst­e våben. Leicester har haft problemer på dødboldene i denne saeson – senest i weekenden mod Chelsea – så Claudio Ranieri fortalte, at han har givet det ekstra opmaerksom­hed op til FCK-kampen:

– Vi har arbejdet lidt mere på det. Det er vigtigt at vaere koncentrer­et og forsvare feltet bedre. Og jeg er sikker på, at vi vil vaere koncentrer­ede.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark