Ekstra Bladet

IMPONERET OVER CAROLIN

Er stolt over sin datters tilgang til en ny og offensiv spillestil, der siden starten på US Open har givet 19 sejre og to titler

- TROELS CHRISTENSE­N

– Jeg er meget imponeret over Carolines vilje til at spille anderledes. Hvor meget hun vil det, siger Piotr Wozniacki i telefonen fra Luxembourg.

Stemmen er lidt grødet efter en solid mandags-morfar. Den var tiltraengt efter 14 timers flyvetur fra Hongkong. Hans datter nøjedes med et hurtigt smut forbi fysioterap­euten, før også hun lagde sig på langs i fyrstendøm­met.

Der er ikke overdreven lang tid til at hvile på laurbaerre­ne efter hendes 25. WTA-titel, for allerede i eftermidda­g skal hun stå på banen igen mod amerikansk­e Madison Brengle.

Det er meget positivt at se, at hun stadig formår at lukke kampene og vinde de vigtige partier

Om hun kan finde batteri til endnu en skarp praestatio­n, er måske tvivlsomt. Men hun har også så rigeligt bevist sin flotte transforma­tion til offensiv og beslutsom tennisspil­ler de seneste måneder.

Resultater­ne er i den grad fulgt med. Før US Open hed kampstatis­tikken for saesonen 13-14, talt i sejre og nederlag. Derefter hedder den 19-3 med to titler undervejs. Og den bygger vel at maerke på en staedig holden fast i den nye stil, hun som 26-årig har konvertere­t til. Med små taktiske justeringe­r efter typen af modstander.

Koncentrat­ion og vilje

Det er den koncentrat­ion og vilje, der gør hendes far og traener stolt.

– Hun har fra og med US Open hele tiden holdt et rimelig højt niveau mod mange forskellig­e modstander­e og slået flere top ti-spillere undervejs.

– Der kan vaere nogle svae-

 ?? FOTO: ALL OVER ?? Alt klapper – Der kan vaere nogle svaere partier i nogle kampe, men hun gør stadig, hvad hun skal, siger Piotr Wozniacki.
FOTO: ALL OVER Alt klapper – Der kan vaere nogle svaere partier i nogle kampe, men hun gør stadig, hvad hun skal, siger Piotr Wozniacki.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark