Ekstra Bladet

ES VILJE TIL AT FORNY SIG

- Tch@eb.dk

re partier i nogle kampe, men hun gør stadig, hvad hun skal.

– Det kan koste lidt fejl at spille taettere på linjerne, og så kan en modstander jo også spille godt, som han bemaerker det.

– Men det er meget positivt at se, at hun stadig formår at lukke kampene og vinde de vigtige partier.

– Hun var måske lidt uheldig mod Radwanska, som hun mødte tre uger i traek og først slog i Tokyo.

– For hun var traet og småskadet i Wuhan, mens det i deres tredje møde i Beijing var mere mentalt. Hun ville gerne afgøre duellerne hurtigt, men det er altså svaert mod en smart spiller som hende, hvis du ikke er helt skarp.

– Så handler det om at finde en balance mellem det at vaere offensiv, men også 110 procent koncentrer­et og taktisk smart.

Ser frem mod 2017

Også Piotr Wozniacki har luftet smilene undervejs, ligesom han har lydt mere afdaempet og opmuntrend­e end vanligt i sit tonefald, når han under kampene har vaeret på banen for at rådgive Caroline.

– Som traener er jeg meget, meget tilfreds med at se hendes spil og den selvtillid, hvor hun viser modstander­en: ’Jeg er her, kom og slå mig, hvis du kan – men du skal arbejde hårdt for det.’

– Når hun spiller godt, er hun også glad.

– Og det er ikke bare familien, der støtter hende. Hun har fået en vennekreds, der gør det, og de giver hende også gode input og holder hende positiv, forklarer Piotr Wozniacki.

Han ser allerede frem mod naeste saeson med stor fortrøstni­ng, lader han forstå.

Men lige nu skal Caroline bare rulle videre på den positive bølge, så laenge hun orker det. Og når ferien er overstået i november, begynder saesonforb­eredelsern­e til 2017 i vejrsikre Miami.

Så skal der arbejdes med de små detaljer i den nye, mere offensive platform, der forhåbentl­ig kan bringe hende naermere på hendes erklaerede karrieredr­øm: En Grand Slam.

Caroline WozniackiM­adison Brengle: Eurosport – tidligst kl. 16.30

Det handler om at finde en balance mellem det at vaere offensiv, men også 110 procent koncentrer­et og taktisk smart

 ??  ??
 ?? FOTO: AP ?? Søndag slog Caroline Wozniacki sin 25. WTA-titel hjem. Det var samtidig hendes sejr nummer 19 i de seneste 22 kampe, hvor hun kun har tabt til spillere i top tre.
FOTO: AP Søndag slog Caroline Wozniacki sin 25. WTA-titel hjem. Det var samtidig hendes sejr nummer 19 i de seneste 22 kampe, hvor hun kun har tabt til spillere i top tre.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark