Ekstra Bladet

De vil give os et tempochok

-

Det handler om at overleve de første 20 minutter

LEICESTER (Ekstra Bladet): Ståle Solbakken er erklaeret Liverpool-fan, men derfor kan man godt skaeve lidt til, hvad de andre gør. Specielt når de kan vinde Premier League.

Og FCK-traeneren har vaeret meget imponeret over tirsdagens modstander i Champions League.

– Vi holdt alle med Leicester i sidste saeson. Ja, hele verden holdt med dem. De var en inspiratio­n for hele fodboldver­denen.

– Det er godt for fodbolden, at en outsider som Leicester vandt mesterskab­et i England, forklarer Ståle Solbakken på det afsluttend­e pressemøde forud for dagens opgør på King Power Stadium.

To dødssynder

Han er overbevist om, at Leicester foran egne fans vil forsøge at udnytte den enorme tempoforsk­el, der er på Premier League og Superligae­n.

– Leicester vil komme flyvende. De vil forsøge at give os et tempochok. Det handler om at overleve de første 20 minutter, fastslår FCKmanager­en, der har set alle Leicesters kampe i denne saeson.

– Deres hjemmebane form har vaeret stabil, men på udebane har de tabt til tre af ’giganterne’ – Manchester United, Liverpool og Chelsea, understreg­er han.

Hans spillere har allerede hørt det mange gange og vil høre det én gang mere, når Ståle Solbakken gennemgår de sidste detaljer før kampen.

For der er to dødssynder. To måder, som Leicester absolut ikke må score på King Power Stadium.

– De skal ikke score på dødbolde eller på kontra. Vi skal vaere gode defensive og sørge for ikke at miste bolden vigtige steder, forklarer FCK-traeneren.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? – De skal ikke score på dødbolde eller på kontra, forklarede FCK-traeneren.
FOTO: LARS POULSEN – De skal ikke score på dødbolde eller på kontra, forklarede FCK-traeneren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark