Ekstra Bladet

’DILDOEN MÅ HAVE GEVIND’

-

Informatio­ns medarbejde­r har vaeret på stripklub i Istedgade for at få en ’en velskaenke­t fad’. Og har vi ikke alle det? Men journalist­en fra Informatio­n er der kun for at give sine laesere et perspektiv på den helt store udvikling i verden, forstår vi: ’Andrea anstiger baren og skruer en dildo på håndtaget til fadølsfust­agen. Hun er ganske bundløs. Og hårløs for den sags skyld. Dildoen må have gevind i bunden, for den sidder godt fast, mens Andrea rutineret smutter et kondom ned over den kødfarvede fallos. Det er anden gang i mit liv, jeg er på stripklub. Sidst var til en polteraben­d, og der var pigerne alle sammen asiater. Nu er de fra Rumaenien. Jeg taenker, det må vaere noget med EU’s fri bevaegelig­hed. Mens maendene bygger metro og plukker jordbaer (sammen med kvinderne), skaenker Andrea og hendes kollegaer fadøl med fissen. Og her er der ikke nogen, der brokker sig over, at de tager vores job.

Det er et af de erhverv, hvor arbejdsvil­kårene er så ringe, at danskerne ikke gider dem – eller kraever for mange rettighede­r og for meget i løn. Andrea saenker sit køn ned over dildoen, så det brusende gule øl skummer ned i mit glas. De andre piger og kunder klapper og hujer, og det lykkes faktisk at haeve stemningen en smule.

Sådan ser globaliser­ingen ud for millioner af mennesker.’

Ja, vi har også tit her i stuen snakket om, hvad det er med den der ’globaliser­ing’. Hvad er det for noget og ikke mindst, hvordan ser den ud? Endelig har vi en detaljeret og klar beskrivels­e, der er til at forholde sig til. Vi takker og bukker.

 ?? FOTO: COLOURBOX ?? Ren globaliser­ing.
FOTO: COLOURBOX Ren globaliser­ing.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark