Ekstra Bladet

JUBLER PÅ FACEBOOK Pernille Vermund stormende forelsket

Finansmand, ivaerksaet­ter og forfatter Lars Tvede er den nye mand i politikere­ns liv

- HANS CHR. BLEM PRIVATFOTO blem@eb.dk

I et forhold med: Lars Tvede.

Så enkelt praesenter­er formanden for partiet Nye Borgerlige, Pernille Vermund, sin nye kaereste, finansmand­en, ivaerksaet­teren og forfattere­n Lars Tvede på Facebook.

– Fredagshyg­ge med mine elskede drenge (på 12, 11 og seks år, red.) og verdens dejligste kaereste. Livet er godt. God weekend derude.

Sådan skrev Pernille Vermund på Facebook.

– Hvor laenge har I vaeret kaerester?

– Åh, det er jo en privat ting. Vi har vaeret sammen i et par måneder, men det er først nu, at vi begge via Facebook går ud og fortaeller, at vi er kaerester, fortaeller Pernille Vermund, 40 år, til Ekstra Bladet.

Hun mødte Lars Tvede, da hun i august var i Schweiz for at tale med ham om, hvordan det politiske system i alpelandet fungerer.

I starten havde vi forskellig­e samtaler om politik, og så udviklede det sig

– Efter to dage i saerdeles inspireren­de selskab er det nu tid til at vende naesen hjemad.

– Kufferten er pakket med ny indsigt i schweizisk politik. Med lavt skattetryk, en høj grad af frihed til at bestemme over eget liv og en lovsikret staerk nationaløk­onomi formår schweizern­e at skabe et samfund, hvor gode virksomhed­er slår sig ned, Pernille Vermund og Lars Tvede faldt for hinanden, da hun i august var i Schweiz for at tale med ham landets politiske system. skaber arbejdspla­dser og skaber vaekst og velstand, skrev Pernille Vermund 28. august på Facebook.

– Dengang aftalte vi, at Lars skulle holde den store tale på Nye Borgerlige­s første landsmøde. Det holder vi på lørdag (12. november, red.) i Fredericia, siger Pernille Vermund.

– Var det der, I blev kaerester?

– I starten havde vi forskellig­e samtaler om politik, og så udviklede det sig stille og roligt. Nu føler vi, at vi tør stå frem og fortaelle, at vi danner par.

– Er Lars Tvede så blevet medlem af Nye Borgerlige?

politisk parti sammen, fordi man er kaerester, men Lars er enig med meget af det, som Nye Borgerlige står for. Det var grunden til, at vi bad ham om at holde tale på vores årsmøde.

Lars Tvede, 58 år, har de seneste 21 år boet i Schweiz, hvor han nåede at se sit firma blive 45 milliarder kroner

vaerd på den tyske børs, før it-boblen sprang.

Han har dog rejst sig igen efter den forretning­smaessige nedtur.

Han har udgivet flere bøger – blandt andre ’Det kreative samfund’, ’Børshandle­ns psykologi’ og ’Gåsen med det gyldne aeg’.

 ??  ?? Kaerester
Kaerester

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark