Ekstra Bladet

Parkens blade plettet af blod

- NINA AHRENKIEL na@eb.dk

Alt, der i går var tilbage efter fredagens makabre drab i Elverparke­n, var saenkede hoveder hos parkens gaester.

En lille flok står ved de blomster og lys, der er lagt ved en af parkens eneste oplyste stier. Rundt i området samles mindre flokke af mennesker og vender haendelsen. Rygterne svirrer, og nogle få har sporet sig ind på, hvilken kvinde der kan vaere tale om. Med søgende blikke leder de efter noget, der kan bekraefte dem i deres teori.

Et par af parkens faste hundelufte­re fortaeller, at der isaer mellem kl. 18 og 21 bliver gået mange kilometer med kvarterets hunde på netop det sted, hvor Louise gik med sin søsters golden retriever.

Det er dem en gåde, hvis ingen har vaeret vidne til episoden. Maendene stikker haenderne i lommerne og fortsaette­r deres tur omkring parkens sø.

Familien: Vi ved intet

Under et af parkens nøgne traeer ses sidste tegn på, at noget grusomt har fundet sted.

Et par af traeets nedfaldne blade er nemlig plettet af blodet fra den 32-årige gravide kvinde.

Selv om søsteren bor blot få hundrede meter fra gerningsst­edet, var det langt nok til, at ingen bemaerkede noget. Da Ekstra Bladet ringer på familiens dørklokke, er det den draebtes svoger, der åbner. Han fortaeller, at familien intet ved og intet har at fortaelle.

Tilbage i Elverparke­n bliver der i de små flokke talt med lavmaelte stemmer, som hvis man prøvede at tage hensyn til det naertligge­nde hus, hvor familien er samlet. Nogle kommer og faelder en tåre, mens andre prøver at få svar på alle de spørgsmål, som de har haft siden fredag aften, hvor de blev holdt tilbage af politiafsp­aerringer.

 ??  ?? Hele dagen i går voksede antallet af buketter og levende lys til minde om Louise.
Hele dagen i går voksede antallet af buketter og levende lys til minde om Louise.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark