Ekstra Bladet

Grusom nat Havde valgt navn til sin søn

MIRAKELBAB­Y: Louise delte ivrigt billeder af sin voksende mave på de sociale medier

- JAN SØGAARD js@eb.dk

Louise, der var højgravid, køres vaek fra gerningsst­edet. Louise havde allerede valgt et navn til sit barn, der efter planen skulle komme til verden om få måneder.

’Lille P’ kaldte hun ham på de sociale medier, hvor hun ivrigt delte billeder af sin voksende mave og kommentare­r fyldt med kaerlighed til det ufødte barn, hvis navn skulle blive Peter-Emil.

I mandags delte Louise det sidste billede af sig selv. Det var halloween, og som en makaber spøg havde den ellers billedskøn­ne kvinde ikke alene sminket sit ansigt ligblegt, malet munden blodig og svaertet øjnene til som en zombie.

Som en del af den uhyggelige udklaednin­g stak et skraekindj­agende babyansigt med et par haender ud af en flaenset og blodig bluse.

’Du bliver verdens sejeste mor’, lød en af de fornøjede venners kommentare­r på Facebook.

Sej og staerk baby

På Instagram delte Louise også billedet med ordene ’lillemande­n klarer alt’.

Og meget tyder på, at den 32-åriges graviditet ikke hele vejen var problemfri.

’En mirakelbab­y’ kaldte den vordende mor sit foster, da hun i juni pludselig skrev, at der var opstået nogle komplikati­oner i forbindels­e med graviditet­en.

’Operatione­n gik godt. Baby og jeg har det ganske udmaerket. Baby hygger sig i maven. Jeg elsker min baby. Jeg har en meget sej og staerk baby i min mave tydeligvis’, lød det fra Herlev-pigen, der som svar på opdatering­en modtog spandevis af virtuelle kys, hjerter og fine hilsner på Facebook.

Louise arbejdede til daglig som makeup-konsulent for det franske skønhedsim­perium Lancôme i Magasin, hvor hun i januar vandt prisen som årets bedste kollega 2015.

Haederen blev fulgt op på kvindens Facebook-profil med jubel: ’Jeg elsker mit arbejde!!!’ og ’Hvor er jeg glad’, lød det blandt andet.

Palme på maven

For godt tre måneder siden daekkede en lang spraglet kjole over bulen på maven, da Louise var til barnedåb i Spanien. På Instagram skrev hun til et billede blandt andet kommentare­n ’sidste ferie inden min baby kommer’.

For to uger siden delte Louise et billede af sin flotte runde mave, som hendes venner efter alt at dømme havde dekoreret med et farverigt landskab med en palme, regnbue, bjergtoppe og solen i baggrunden.

Louise var tilsynelad­ende en solstråle for sine omgivelser. Men i går blev alt mørkt.

’Louise, jeg er tom for ord. Det kan slet ikke gå op for mig, at i går stod jeg og snakkede med dig, gav dig et kram og så dig med din flotte mave. Jeg kan slet ikke få vejret. Vi kommer alle til at mangle dig, verdens dejligste livsglade kvinde. Må du og P hvile i fred. Livet er så uretfaerdi­gt’, skrev en veninde på Facebook.

Jeg kan slet ikke få vejret. Vi kommer alle til at mangle dig, verdens dejligste livsglade kvinde

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ??
FOTO: KENNETH MEYER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark