Ekstra Bladet

Bendtner gør fremskridt

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN mke@eb.dk

Det så voldsomt ud, da Nicklas Bendtner med iltmaske om hovedet og en skade i anklen blev båret ud af Nottingham Forests kamp mod Birmingham 14. oktober, men nu lysner det for danskeren.

Lørdag lagde angriberen en video op på sin Instagram-profil med teksten 'Første dag tilbage på graes'. Videoen viser, hvordan Bendtner laver løbeøvelse­r på traeningsb­anen og derefter sparker på mål.

Tre uger er gået nu

Og danskerens manager i Forest, Philippe Montanier, har også bemaerket fremgangen.

– Nicklas gør fremskridt, og vi er tilfredse med hans udvikling. Planen med ham er, at han skal vende tilbage efter landskamps­pausen, siger Montanier til Nottingham Post.

Da Bendtner blev skadet, blev der talt om en pause på mellem tre og seks uger. De tre uger er gået nu, men Bendtner var ikke med i lørdagens hjemmekamp mod QPR. Til gengaeld var der for første gang siden august startplads til 2014/2015-saesonens topscorer Britt Assombalon­ga.

Og han kvitterede med en 1-0-scoring i 1-1-kampen mod QPR, der gav Forest det første point efter fem nederlag på stribe. Den lille congoleser indledte denne saeson med tre mål i tre kampe, men har vaeret skadet i Bendtners tid i klubben.

19. november ude mod Ipswich afsløres det, om Bendtner går direkte ind i startopsti­llingen i naeste kamp eller må nøjes med en plads på baenken.

– Jeg ville elske at kunne spille med Assombalon­ga og Bendtner sammen. Men vi må vaere tålmodige, sagde Montanier i optakten til lørdagens kamp.

 ?? FOTO: AP ?? Tre uger efter at Bendtner blev skadet og båret fra banen, er han tilbage på traeningsb­anen, hvor han bl.a. laver løbeøvelse­r.
FOTO: AP Tre uger efter at Bendtner blev skadet og båret fra banen, er han tilbage på traeningsb­anen, hvor han bl.a. laver løbeøvelse­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark