Ekstra Bladet

Bliv her, Ingvartsen

-

Først en lille quiz: Hvor mange gange har Marcus Ingvartsen gået målløs fra banen i sine seneste 17 kampe for både klub og U21landsho­ld?

Quizzen er relevant at smide på bordet oven på nok en Ingvartsen-traeffer.

For FCN-bomberen var atter manden på pletten, da han efter fem minutter bragte Kasper Hjulmands unge hold i front mod Randers FC.

En super-pasning fra Stanislav Lobotka sendte Ernest Asante af sted på flanken, og hans pasning ind foran mål kunne topscorere­n simpelt trille ind til 1-0.

Og dermed fortsatte Marcus Ingvartsen et super-efterår, der har fået udlandet til at spaerre øjnene op.

Han har kontrakt i FC Nordsjaell­and halvandet år endnu, og det betyder, at Farum-klubben naermer sig tidspunkte­t, hvor et salg skal effektuere­s.

– Jeg tror ikke, det sker nu her til vinter, siger FCN-traener Kasper Hjulmand.

– Det er som regel ikke optimalt at komme ind til vinter i en ny klub. Så hellere vente til sommer hvor han kan vaere med i optakten til en ny saeson, mener Kasper Hjulmand.

Ikke travlt

Hovedperso­nen selv har heller ikke travlt.

– Det skal vaere det rigtige. Jeg skal føle mig klar også niveaumaes­sigt, siger han.

– Jeg får masser af spilletid i FC Nordsjaell­and. Og så spiller det også ind, at vi med U21-landsholde­t skal spille EM til sommer, hvor jeg rigtig gerne vil vise mig frem, siger Marcus Ingvartsen.

– Sommervind­uet vil helt klart vaere at foretraekk­e for mig til et skifte. Jeg har stadig meget at laere, siger Marcus Ingvartsen.

Og så vender vi tilbage til quizzen.

Marcus Ingvartsen har scoret i 11 af sine seneste 17 kampe – så svaret er seks.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark