Ekstra Bladet

Er hun det forkerte offer

-

Kan morderen have taget fejl af den 32-årige Louise og en anden person i det regnfulde mørke i Elverparke­n?

Hun gik en tur i parken med sin søsters hund Maggi, og hun var iført lånt olivengrøn­t regntøj.

– Er det utaenkelig­t? At det var den forkerte kvinde?

Den forkerte mand?

– Det kan også vaere den forkerte mand. Du kan ikke se, om det er en kvinde eller en mand, der går der. I øvrigt er tøjet, hun går i, hendes svogers, siger politikomm­issaer Hans Christian Tonnesen, der understreg­er, at det er et spor, der undersøges.

Politiet efterforsk­er bredt og har flere teorier.

Var morderen en, som Louise kendte, eller var der tale om en sindssyg eller forstyrret og koldblodig morder, som bare venter på at slå til igen?

Eller var det overhovede­t Louise, som drabsmande­n var ude efter?

– Vi har gang i en bred efterforsk­ning. Det vil sige, at vi efterprøve­r alle de muligheder, der er for at finde gerningsma­nden, siger politikomm­issaer Hans Christian Tonnesen.

– Der er en masse mennesker i Herlev og andre steder, der er bange og spørger sig selv, om de kan bevaege sig frit rundt på gaden, eller om der er en galning på spil?

– Det ved vi ikke. Der har kun vaeret de to personer til stede, og vi kan ikke spørge hende. Vi søger med alle de ting, vi kan. Vi vil selvfølgel­ig opklare denne her sag, siger Hans Christian Tonnesen, der fortaeller, at mordet også berører politifolk­ene.

– Det taler mod al kriminalst­atistik, historik og logik, at en højgravid kvinde bliver stukket ihjel af en tilfaeldig, som hun ikke har kendt. Eller hvad?

Venter på et godt tip

– Jeg kan have mange teorier, det kan du også, og det har resten af den danske befolkning også. Det fylder rigtig meget, det her. Jeg kan kun sige, at vi afprøver alle muligheder og teorier. Men vi vil fange denne her gerningsma­nd. Og det er det, vi bruger ressourcer­ne på.

– Vi imødeser stadig, at der kunne komme et godt tip fra befolkning­en, siger politikomm­issaeren.

Jeg kan have mange teorier, det kan du også, og det har resten af den danske befolkning også

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Folk er rystede efter det bestialske drab på 32-årige Louise. Søndag var mange mennesker omkring drabsstede­t. Billederne er fra i går aftes. Der vil blive arrangeret et fakkelopto­g 11. november kl. 18.30-19.15 i Elverparke­n i Herlev.
FOTO: KENNETH MEYER Folk er rystede efter det bestialske drab på 32-årige Louise. Søndag var mange mennesker omkring drabsstede­t. Billederne er fra i går aftes. Der vil blive arrangeret et fakkelopto­g 11. november kl. 18.30-19.15 i Elverparke­n i Herlev.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark