Ekstra Bladet

På pension, men stadig vikar

-

Da Allan Petersen for 15 år siden tilbragte 16 uger på Ubberup Højskole, gik det ikke helt, som han havde drømt om – heller ikke vaegtmaess­igt. Til gengaeld gav opholdet ham noget, som han ikke i sin vildeste fantasi havde forestille­t sig.

Allan Pedersen, der også blev kendt som fodboldspi­lleren Dennis Rommedahls plejefar, blev – som mange nok husker – ramt af Amors pil under tv-optagelser­ne. Her mødte han Nancy, som han siden er blevet gift med.

Efter ’Livet er fedt’ fortsatte Allan Petersen kampen for at tabe sig i flere år. I 2008 nåede han til den erkendelse, at der skulle en operation til, hvis han skulle så drastisk ned i vaegt, som hans helbred kraevede.

Fik fedme-operation

Allan Petersen havde blandt andet fået konstatere­t type 2-diabetes og forhøjet blodtryk, inden han fik gastrisk bypass-operation, hvor laegerne via et indgreb indsnaevre­de hans mavesaek. Derefter begyndte kiloene at rasle af ham.

Hvordan det går med vaegten og helbredet i dag, ønsker han ikke at fortaelle om.

– Jeg har det godt og bruger stadig en del tid på at dømme både fodbold og håndbold, siger Allan Petersen, der på nuvaerende tidspunkt ikke ønsker at medvirke yderligere i markeringe­n af, at det 15 år siden, at han blev landskendt i ’Livet er fedt’.

– Jeg gik på pension 1. april, da jeg fyldte 65 år, men er stadig tilknyttet som vikar i Gladsaxe Kommune, hvor jeg har arbejdet som det, der i dag hedder teknisk servicemed­arbejder. Det er en rigtig fin ordning, som jeg er glad for, siger han.

Han fik en gastrisk bypass-operation, hvor laegerne via et indgreb indsnaevre­de hans mavesaek. Derefter begyndte kiloene at rasle af ham

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark