Ekstra Bladet

Min identitet er andet en vaegttab

-

Merethe Kasten var nok den mest markante skikkelse, der var med i tv-successen ’Livet er fedt’, og hendes vindende vaesen og rappe, rammende replikker gjorde, at tv-eventyret ikke stoppede med de 29 ’Livet er fedt’-afsnit. Merethe fik sit helt eget tv-program, ’Merethes mave’, hvor man kunne følge hendes fortsatte kamp mod kiloene, da hun lånte penge og selv betalte for en såkaldt fedmeopera­tion.

To saesoner blev det til af ’Merethes mave’, og det betød, at Merethe Kasten forblev et kendt ansigt i mediebille­det i mange år, og at hele Danmark derfor fulgte med, da hun blev ramt af en depression, der blandt andet fik den konsekvens, at hun måtte lukke sin tøjbutik i Fredericia og i en alder af 39 år kunne kalde sig pensionist.

Ønsker anonymitet

– Men jeg har det godt i dag, siger Merethe Kasten kortfattet til Ekstra Bladet.

Hun har ikke lyst til at rippe op i fortiden og har derfor kun i meget begraenset omfang ønsket at medvirke i denne artikel.

– Jeg lever stille og anonymt som førtidspen­sionist, – Jeg går ikke så godt. Jeg kan ikke engang gå 40 meter. Til gengaeld kører jeg på min crosser, når jeg skal rundt. Egentlig har jeg det bedst, når jeg ligger ned, men det får man jo ikke så meget motion af. Og når jeg kører på crosseren, kommer jeg trods og i kraft af det har jeg det godt, siger hun.

For to et halvt år siden blev Merethe Kasten mormor, og som hun udtrykker det, så er hele familien videre i livet nu.

– Jeg orker ikke at blive ved med at tale om alt det, der skete for 15 år siden. Min identitet er andet end vaegttab, og hvad jeg vejer. Jeg er så meget andet end det, siger den 45-årige tidligere tvstjerne.

 ?? PRIVATFOTO PRIVATFOTO ?? Jeg er, som jeg er Da ’Livet er fedt’ løb over skaermen for 15 år siden, var det en af de bedste perioder i Marianne Klüvers liv. Marianne Klüver har svaert ved at komme omkring, men har fået en minicrosse­r, som gør det hele noget nemmere.
PRIVATFOTO PRIVATFOTO Jeg er, som jeg er Da ’Livet er fedt’ løb over skaermen for 15 år siden, var det en af de bedste perioder i Marianne Klüvers liv. Marianne Klüver har svaert ved at komme omkring, men har fået en minicrosse­r, som gør det hele noget nemmere.
 ?? PRIVATFOTO ?? Merethe Kasten har det godt i dag. Hun lever stille og anonymt som førtidspen­sionist.
PRIVATFOTO Merethe Kasten har det godt i dag. Hun lever stille og anonymt som førtidspen­sionist.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark