Ekstra Bladet

Dørmand tog kvaelertag på mig

Nichlas Hauge føler sig diskrimine­ret på grund af sine tatovering­er

- JACOB HØNGAARD JENSEN PRIVATFOTO jaje@eb.dk

21-årige Nichlas Hauge og kammeraten Maximillia­n Pape havde set frem til en hyggelig bytur med vennerne i Aalborg lørdag aften.

Nichlas er tatoveret på halsen og på haenderne, men han fortaeller, at han hverken er dømt for vold eller medlem af en bande.

Han elsker bare at blive tatoveret.

– Jeg er tatoveret på hals og haender og arbejder som model. Jeg er blevet afhaengig af tatovering­er, og jeg vil gerne have flere, siger Nichlas Hauge til Ekstra Bladet.

Da han og kammeraten ankom til diskotek The Gap, blev de afvist af dørmanden på stedet.

Skubbet ned ad trappe

Men fordi Nichlas kender den daglige leder på diskoteket, blev de alligevel lukket ind, og de sad og hyggede sig i en vip-lounge med den daglige leder og nogle af vennerne.

På et tidspunkt var Nichlas Hauge på vej hen i garderoben, der ligger på anden sal på diskoteket for at få sin halsedisse.

Men pludselig bliver han overfaldet bagfra af dørmanden på stedet og ’fløj’ naermest igennem lokalet, da dørmanden tog fat i ham.

– Herefter blev jeg skubbet ned ad trappen, og dørmanden tog kvaelertag på mig, siger Nichlas Hauge.

Ekstra Bladet har også talt med kammeraten, 18-årige Maximillia­n Pape, der bekraefter episoden.

Maximillia­n Pape er halv dansk og halvt haitianer, og han har også følt sig diskrimine­ret i nattelivet af dørmaend. Også på The Gap i Aalborg, samme aften.

– Isaer i nattelivet. De har ingen argumenter, de har ikke noget at sige, ud over at vi ser mørke ud. Det går jo ikke, siger Maximillia­n. Nichlas mener, at hans tatovering­er er skyld i, at han under en bytur i weekenden blev overfaldet af en dørmand.

Ekstra Bladet har bedt ejeren af diskoteket forholde sig til kritikken.

– Vi lukker alle ind med tatovering­er, medmindre det er ulovlige tatovering­er. Og det er tatovering­er på haender og hals ifølge dansk lovgivning, så dem ønsker vi ikke herinde. Almindelig­e tatovering­er

er fuldstaend­ig velkomne, siger Kristian Blak.

– Hvis der er nogle, der er blevet smidt ud af en eller anden grund, så tager vi selvfølgel­ig en snak om det med dørmaenden­e. Det har intet at gøre med racisme eller dresscode. Vi vil gerne se

på kameraerne, og hvis der er en politisag, så finder politiet ud af det.

– Har I nogen sinde afvist nogen i døren på grund af deres hudfarve?

– Nej. Under ingen omstaendig­heder, lyder det fra Kristian Blak.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark