Ekstra Bladet

Sne til Hjuleaften

- KLAUS EGELUND ege@eb.dk

Andrew Hjulsager valgte det perfekte tidspunkt til at finde klassespil­let frem igen. Kantspille­ren, der startede helt overdådigt efter sommerpaus­en, brød dødvandet i Viborg og sørgede med sin krøllede afslutning efter 72 minutter for, at Brøndby kunne tage hjem med en 2-1sejr.

Julegaver

En hård skaebne for Viborg, der var blevet udspillet totalt i kampens første halve time, men havde rejst sig forbilledl­igt, så de totalt var på omgangshøj­de med Brøndby, da afgørelsen faldt.

Viborg-defensiven lod sig åbenbart forvirre af den dalende sne og den bidende november-kulde og troede, at det var på tide at uddele julegaver.

Andrew Hjulsager har flere gange i saesonens løb vist, at han har en vidunderli­g sparketekn­ik fra distancen. Men den detalje valgte Viborgs centrale midtbanedu­o at ignorere, da både Jeppe Grønning og Christian Keller tog en kaempeblun­der, da Hjulsager spadserede ind mod Viborgs straffespa­rksfelt.

Og stort set uantastet kunne Andrew Hjulsager sørge for, at sneen blev krydret med (h)julestemni­ng i Brøndby-lejren. Med en følt inderside blev bolden placeret i målhjørnet. Det første mål fra Andrew Hjulsager siden udligninge­n mod FC København i slutningen af august.

– Vi må jo ikke lade Hjulsager komme ind og få tid til både at se op tre og fire gan-

ge, inden han afslutter, sukkede Viborg-traener Johnny Mølby.

– Jeg ramte den rigtig godt, og nu havde jeg ikke scoret siden FCK-kampen, så det var en stor forløsning, smilede matchvinde­ren og udnaevnte traefferen til saesonens bedste: ’Selv om FCK-målet naturligvi­s betød mere.’

Tappet for energi

Andrew Hjulsager har nydt godt af, at cheftraene­r Alexander Zorniger har givet ham en pause i kampene mod AGF og Frem.

– Der kom en periode efter første landskampp­ause, hvor jeg manglede energi. Jeg har en spillestil med mange høj-intense løb, og det koster kraefter, når jeg også ofte er oppe på at løbe over 13 kilometer på en kamp, sagde han og haeftede sig ikke naermere ved den overståede målpause.

– Det er vel meget normalt, at det går lidt op og ned. Vi har spillet 29 kampe, og det forventes nok ikke, at jeg scorer 29 mål.

 ?? FOTO: GREGERS TYCHO ?? Det var en kaempe forløsning for Andrew Hjulsager, at han igen kom på måltavlen.
FOTO: GREGERS TYCHO Det var en kaempe forløsning for Andrew Hjulsager, at han igen kom på måltavlen.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark