Ekstra Bladet

Der er lidt voodoo over det

- TROELS CHRISTENSE­N troels@eb.dk

Sidder der et eller andet sted en ondskabsfu­ld person og stikker nåle i en dukke-udgave af Christian Eriksen?

Sådan kan danskeren – i overført betydning – åbenbart godt gå og føle det for tiden, hvor bolden i hans optik konsekvent vaelger forkerte retninger i Tottenhams kampe.

Således også i lokalopgør­et ude mod Arsenal, hvor Kevin Wimmer scorede selvmål, og hvor Eriksen i slutfasen selv kunne se et frispark sejle gennem feltet og prelle af på bageste stolpe. Dermed var han centimeter fra at blive matchvinde­r i en haesblaese­nde kamp, der endte 1-1.

– Jeg rammer stolpen, og bolden ryger lige ud til den eneste Arsenal-spiller i området. Der har vaeret voodoo over mine afslutning­er i denne saeson. Det har mest vaeret stolpe ud, sagde han efter kampen til TV3 Sport.

Det samme gaelder i øvrigt resten af holdet i en periode, hvor Tottenham ikke har vundet i nu syv kampe.

– Omvendt har vi heller ikke tabt i ligaen. Der har vaeret nogle svipsere, men i dag er vi godt tilfredse med indsatsen, og vi forventer da at blive i toppen.

– I dag har vi de chancer, vi skal have, men desvaerre scorer vi en gang i hver ende.

– Det har vaeret tendensen. Der har vaeret mange kampe, hvor vi har følt, at vi burde have vundet. Nu handler det om at få puttet bolden ind eller få lidt held med den sidste, hurtige reaktion. Så skal det nok vende.

Kane tilbage

Måske hedder løsningen Harry Kane. De seneste saesoners topscorer vendte i går tilbage efter syv ugers skadepause, og han skaffede et point med sin kølige udligning på straffespa­rk begået mod Moussa Dembélé.

Eriksen spillede bestemt ingen stor 1. halvleg, men han fandt dog Kane i feltet, hvorfra han sendt sit hovedstød forbi mål. I anden halvleg fik danskeren også afsluttet på en ripost i feltet, men Petr Cech var vågen i målet.

Arsenal havde dog også sine chancer undervejs, og Theo Walcott bankede fra distancen bolden mod naermeste stolpe.

Så måske er der flere voodoo-dukker i spil.

 ?? FOTO: ALL OVER ?? Christian Eriksen kom til kort over for Petr Cech på Emirates i London.
FOTO: ALL OVER Christian Eriksen kom til kort over for Petr Cech på Emirates i London.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark