Ekstra Bladet

Jeg troede, det var MIT mål nr. 25.000

- Troels

José Mourinho og hans hidtil noget matte United-stjerner kunne traekke en del opmuntring ud af sejren i Swansea på 3-1, hvor et par af de nytilkomne stjerner på en ganske vist lidt billig baggrund fik tanket noget selvtillid.

Paul Pogba åbnede efter et kvarter scoringen med et af de smukke langskudsm­ål, som har vaeret med til at gøre ham til saesonens dyreste indkøb, og så var det ellers tid til at afslutte seks kampes måltørke for Zlatan Ibrahimovi­c.

Hans flade langskud til 2-0 gav ham desuden endnu en plads i historiebø­gerne, for det var såmaend mål nummer 25.000 i Premier League.

– Nå? Jeg troede, det var MIT mål nummer 25.000, jokede den lange svensker efter kampen, hvor han kort efter gjorde det til 3-0 – også her assisteret af udskaeldte Wayne Rooney.

Karantaene

Det var Zlatans sjette ligascorin­g i denne saeson. Sidst i kampen trak han desuden en karantaene­givende advarsel, saesonens femte.

– Jeg troede, I spillede hårdt her i England. Men hvad fik jeg den for? Aner det ikke. Måske var jeg for traet til at høre dommerens forklaring, kommentere­de han med en hovedryste­n.

Efter en sejr på hele 6-1 over Watford kan Liverpoolm­anager Jürgen Klopp for første gang nyde udsigten fra ligaens førsteplad­s.

– Men det vigtigste er at samle point sammen til den sidste tredjedel af saesonen. Lige nu er placeringe­n ikke vigtig for mig. Men det er vigtigt, at vi ligner et hold og evner at spille godt.

– Jeg ved, at der er sket meget i klubben i de senere år. Men det her er en ny gruppe af spillere. Vi skal hverken vaere bange for fremtiden eller udstede garantier her i november.

 ?? FOTO: AP/NICK POTTS ?? Zlatan Ibrahimovi­c havde sin helt egen måde at fejre på, at han fik en plads i historiebø­gerne.
FOTO: AP/NICK POTTS Zlatan Ibrahimovi­c havde sin helt egen måde at fejre på, at han fik en plads i historiebø­gerne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark