Ekstra Bladet

LOUISE MYRDET: HER

ARBEJDER PÅ HØJTRYK: Politiet får mange henvendels­er i sagen om det vold

- METTE FLECKNER CAMILLA MARIE NIELSEN THOMAS RIBER-SELLEBJERG PRIVATFOTO

Intet motiv. Ingen drabsmand. Intet drabsvåben.

Men en mystisk ukendt person, der spøger i kulissen, en hund, der muligvis kan have vaeret i berøring med morderen, og talrige henvendels­er, der nu gennemgås af politiet, er spor i den rystende sag om mordet på 32-årige Louise Borglit.

Hun blev fundet draebt i Elverparke­n i Herlev lidt udenfor København fredag aften ved 19-tiden, og det er ud over at vaere en tragedie også en gåde, hvorfor den kønne, smilende makeupkons­ulent blev slået ihjel med flere voldsomme, knivlignen­de stik.

Louise Borglit valgte i august at flytte ind hos sin søster og dennes familie i et villakvart­er naer Elverparke­n efter at have boet i en lejlighed på graensen mellem København Nordvest og Nørrebro.

Iført svogers regntøj

Louise Borglit var gravid i syvende måned, da en morder satte en stopper for hende og hendes ufødte søns liv, da hun gik ud iført sin svogers regntøj og gummistøvl­er for at lufte søsterens hund, golden retrievere­n Maggi. Louise Borglits påklaednin­g og det faktum, at hun gik i en mørk, regnfuld park med søsterens hund, har ført til spekulatio­ner om, hvorvidt drabsmande­n kunne have forvekslet hende med en anden.

Politiet har i samråd med familien valgt at bekraefte drabsoffer­ets fulde identitet

For intet i den 32-årige kvindes liv peger – umiddelbar­t – på begivenhed­er, der er så voldsomme, at det ligefrem kunne give anledning til drab.

Politiet rettede i går en appel ikke blot til vidner, der kan have vaeret i eller i naerheden af Elverparke­n, men også folk, som sidder inde med en – måske indtil nu fortrolig – viden. Det skete i forbindels­e med, at politi i samråd med familien også valgte at bekraefte drabsoffer­ets fulde identitet.

Brug for alle tip

– Vi er i gang med den meget brede efterforsk­ning, hvor vi arbejder med en lang raekke spor og tip. Men vi har brug for yderligere, så vi opfordrer alle borgere, der ved blot det mindste, om at kontakte politiet, lød det i appellen.

Hele weekenden har politiet efterforsk­et på højtryk, og i går var man igen i gang i Elverparke­n, der blev endevendt minutiøst af politifolk, kriminalte­knikere og parkmedarb­ejdere fra Herlev Kommune.

Blandt de indsamlede spor er en gipsafstøb­ning af et hjulspor, men det er endnu uklart, om bilen har forbindels­e til drabet.

Også politihund­e var indsat i undersøgel­serne, ligesom kriminalte­knikere medbragte en drone. Det er et nyt tiltag fra Kriminalte­knisk Center at bruge droner til at overflyve gerningsst­eder, og det bliver blandt andet brugt til at foretage opmålinger og naerstuder­e veje til og fra et gerningsst­ed.

– Det var vigtigt at gennemgå området endnu en gang for at vaere sikker på, at vi ikke har overset noget, sagde vicepoliti­inspektør Peter Malmmose, Københavns

Undersøgel­serne af Elverparke­n har dog endnu ikke ført politiet til gerningsvå­bnet

Vestegns Politi.

Undersøgel­serne af Elverparke­n har dog endnu ikke ført politiet til gerningsvå­bnet. Personen kan have smidt det fra sig et andet sted uden for parken eller taget det med sig.

Også en mobil mini-politistat­ion er blevet midlertidi­gt placeret i Elverparke­n. Et sjaeldent og usaedvanli­gt traek fra politiets side. Den er opsat for at skabe tryghed hos angste borgere i området, men også for at tage imod tips fra folk direkte ved gerningsst­edet.

Politiet har fået mange henvendels­er – ikke bare fra Herlev, men fra forskellig­e steder i landet – og flere oplysninge­r har ført til afhøringer.

Men ud over en strøm af tips fra offentligh­eden, der gerne vil hjaelpe i sagen, arbejder efterforsk­erne også på at indkredse et vigtigt spor i sagen: den mystiske mand med kasket.

Kasket-manden

Den spinkle mand har vaeret efterlyst hele weekenden, men har ikke meldt sig. Han

 ??  ?? Brutalt stukket ihjelLouis­e Borglit blev 32 år. Fredag blev hun brutalt stukket ned i Elverparke­n i Herlev. I maven havde hun sit ufødte barn, som ikke overlevede.
Brutalt stukket ihjelLouis­e Borglit blev 32 år. Fredag blev hun brutalt stukket ned i Elverparke­n i Herlev. I maven havde hun sit ufødte barn, som ikke overlevede.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark