Ekstra Bladet

Flyttede taettere på familien for barnets skyld

-

Louise boede frem til august i år i en lejlighed i København på kanten af Nørrebro og Nordvest, men i forbindels­e med sin graviditet søgte den unge mor roligere omgivelser.

Det fortaeller en ung mand, der lejede et vaerelse hos Louise Borglit, da hun boede på Nørrebro.

Bedre rammer for barnet

– Hun ville ikke have et barn på Nørrebro, og derfor valgte hun at flytte hjem til sin søster i Herlev. Hun følte, at der var bedre rammer for barnet og hende selv, og hun ville vaere taettere på familien, fortaeller den unge mand, der ønsker at vaere anonym, til Ekstra Bladet.

De to nåede at bo sammen i lejlighede­n i et år, inden den gravide kvinde tog springet og flyttede ind i søsterens villa ikke langt fra Elverparke­n.

Den yngre mand beskriver tiden som logerende hos Louise som hyggelig.

– Hun var en kaerlig person, og vi havde det altid sjovt sammen. Nogle gange sad vi og hyggede i køkkenet og fik et glas vin sammen. Og vi blev venner, fortaeller han.

Beskeden om den højgravide Louises død i fredags chokerede ham dybt. Søndag var han ude og laegge blomster ved gerningsst­edet.

Savnet af mange

– Der er rigtig mange, som savner hende. Da jeg var ude at laegge blomster, var der mange mennesker, og der kom hele tiden flere til, fortaeller han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark