Ekstra Bladet

Fik skaeldud, mens badehotel braendte ned

BIZART ALARMOPKAL­D: Trine Nielsen var den første til at slå alarm, men blev svinet til, da hun ikke kunne den praecise adresse på Svinkløv Badehotel

- ANDERS OLSEN AC: TN: AC: TN: AC: TN: AC: TN:Jeg AC: alo@eb.dk

Da Svinkløv Badehotel braendte midt om natten 26. september, var Trine Nielsen den første til at ringe 112 og slå alarm. Men i stedet for en kort samtale efterfulgt af en hurtig udrykning endte det med, at Trine blev skaeldt ud.

Trine Nielsen klagede ikke selv efter episoden, men nu har Den Uafhaengig­e Politiklag­emyndighed selv valgt at tage sagen op.

– Vi har haft fokus på de her alarmopkal­ds-sager, og vi har taget denne her op, fordi vi synes, den er tilpas alvorlig, siger Politiklag­emyndighed­ens direktør, Kirsten Dyrman, til Ekstra Bladet.

Blev irriteret

Det sker, efter Trine Nielsen kunne fortaelle, at hun fik skaeldud, da hun ringede for at fortaelle om branden.

– Han blev flere gange irriteret over, at jeg ikke kunne give den praecise adresse på hotellet. Jeg oplevede, at jeg fik skaeldud, siger Trine Nielsen, der bor i Horsens og derfor ikke kendte den praecise adresse på Svinkløv Badehotel.

Den Uafhaengig­e Politiklag­emyndighed vil nu se på, hvad der er blev sagt i den samtale, Trine Nielsen havde med alarmcentr­alen. Et opkald, der varede tre minutter og 15 sekunder – tre gange så lang tid som da badehotell­ets forpagter ringede og slog alarm et minut senere. – Vi er nødt til at se på, om borgeren har fået en ordentlig behandling. Det er ikke første gang, at vi ser, at borgeren og politibetj­enten går galt i byen omkring, hvad det er for en lokalitet, borgeren ringer om, siger direktør Kirsten Dyrman til Ekstra Bladet.

Hurtig afgørelse

Direktøren forventer ikke, at der vil gå lang tid, før der falder en afgørelse i sagen.

– Vi er i gang med at kigge på sagen og vil traeffe en afgørelse. Det kommer ikke til at tage lang tid, fordi vi er allerede i gang. Vi venter på en udtalelse fra den pågaeldend­e politimand. Det er frivilligt, om han vil give den, men det har vi bedt ham om.

Vi er nødt til at se på, om borgeren har fået en ordentlig behandling

op, jeg kan ikke lige slå det op lige nu.

Prøv lige at høre her, hvad er byen?

Ja, det er oppe ved Åbybro og Fjerritsle­v. Fjerritsle­v. Det er et stort, gammelt traebadeho­tel.

Ja, det ved jeg godt. Kan du huske postnummer­et til Fjerritsle­v?

Nej, det kan jeg ikke huske, jeg bor i Horsens ha ha.

For nu skal du høre her. Det er ikke så nemt, er det ikke. Fjerritsle­v ... nu skal du bare se her.

kan ikke huske nummeret.

Nu skal du bare se her, den har ... Fjerritsle­v den har 9690, og nu skal vi bare have lige have fundet ud af, hvor det her badehotel, – hvor det ligger henne. Der må vaere en adresse til Mens Svinkløv Badehotel stod i flammer, tog det tre minutter og 15 sekunder for alarmcentr­alen at tage imod alarmopkal­det.

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ??
FOTO: RENÉ SCHÜTZE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark