Ekstra Bladet

Pivringe postvaesen

- PS. Lars Tjellesen Østermarie Bornholm Svend H. Pedersen Vandvaerks­vej 28 Kruså

Det er fantastisk, men et almindelig­t brev kan meget let vaere en uge undervejs. Det er uholdbart og duer ikke i et moderne land. Posten skal fungere og vaere langt hurtigere fremme, alt andet er simpelt hen for dårligt.

Transportm­inister Hans Chr. Schmidt (V) er skurken. Han har fuldstaend­ig ødelagt vort tidligere så haederkron­ede postvaesen. Vi er på niveau med ulande! Hvordan kan det dog fortsaette? Hans Chr. Schmidt er utrovaerdi­g, en aegte levebrødsp­olitiker. Venstre har et problem her, et til stakken – det bliver svaert at saette kryds ved det parti.

Det er klart, at postmaengd­en er faldet pga. mails, men det retfaerdig­gør ikke den usle service. Den hører ingen steder hjemme.

Send dine julekort nu i dag, så har du en fair chance for, at de når frem inden jul. Først er der kø ved håndvasken, og så er det ’velkommen på forsiden’ ... Senest handlede det om Margrete Auken. Gennem tiderne har verden oplevet galninge, som er nået til tops i deres respektive lande, hvor de har regeret med hård hånd. Galningene er hyppigst at finde i gråzonen idioter/genier og må anses for at vaere følelsesko­lde psykopater.

Nutidige galninge er (måske) Svend H. Pedersen frygter en verden med Donald Trump i Det Hvide Hus. Han håber inderligt, amerikaner­ne vaelger Hillary Clinton ved dagens praesident­valg.

Putin, Assad, Rodrigo Duterte, Kim Jong-il, Erdogan, Robert Mugabe m.fl. Blandt afdøde kan naevnes Hitler, Stalin, Mussolini, Idi Amin ... Vaelger USA i dag et eksemplar af naevnte kategori til deres naeste praesident? Donald Trump!

Trump er en økonomisk veludruste­t person, som retorisk

og despotisk formår at udnytte de sociale mediers ofte brutale omgangsfor­m i sin optraeden. Denne stil falder tilsynelad­ende i god jord i visse kredse. Jeg håber inderligt, at amerikaner­ne besinder sig og vaelger Hillary Clinton – uanset hvilke skeletter hun måtte have i skabet. For vi kender Hillary som en fremragend­e US-udenrigsmi­nister!

Trump, derimod, kan vise sig at vaere en tidsindsti­llet ’bombe’, som potentielt kan vaere til fare for verdensfre­den!

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark