Ekstra Bladet

Anden fyring

-

Den danske håndboldtr­aener Jakob Vestergaar­d er faerdig i den rumaenske storklub CSM Bucuresti.

Champions League-mestrene valgte i går at fyre danskeren, der blev ansat før denne saeson og altså kun nåede få måneder i traenersae­det for det ambitiøse kvindehold.

– Efter en omfattende analyse af udviklinge­n i denne saeson har ledelsen besluttet, at der er behov for en aendring i truppen, som skal bringe ny energi.

– Derfor skilles vi i mindelighe­d fra Jakob Vestergaar­d. Hans plads vil blive overtaget af den rumaenske traener Aurelian Rosca, skriver klubben på sin hjemmeside.

Jakob Vestergaar­d har tidligere Jakob Vestergaar­d er nu blevet fyret to gange som traener på under et år.

vaeret tilknyttet CSM Bucuresti i en rådgivende funktion, inden han i sommer overtog traenerpos­ten efter landsmande­n Kim Rasmussen.

– Jeg ønsker klubben og pigerne fortsat succes.

– Jeg stilede efter kvalifikat­ion til naeste runde af Champions League og er overbevist om, at vi ville have kunnet klare det sammen. Men sådan er situatione­n, siger Jakob Vestergaar­d til hjemmeside­n.

Under pres

Netop i Champions League har CSM Bucuresti store problemer i gruppe C, hvor holdet har tabt tre af fire kampe og ligger på sidsteplad­sen.

Holdet har tabt to gange til

ungarske Györ og en gang til FC Midtjyllan­d og er derfor under stort pres inden de sidste to spillerund­er.

Der har vaeret flittig udskiftnin­g på traenerpos­ten i klubben, der i september 2015 skilte sig af med en anden dansk traener, Mette Klit.

2016 har vaeret en blandet oplevelse for Jakob Vestergaar­d.

I marts blev han afskediget som landstraen­er for det tyske kvindeland­shold, men fik senere på året det attraktive job i den rumaenske hovedstad. I går har han så modtaget sin anden fyreseddel på otte måneder.

Den 41-årige traener har tidligere i karrieren blandt andet vundet Champions League to gange med Viborg.

 ?? FOTO: ALL OVER ??
FOTO: ALL OVER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark