Ekstra Bladet

Fandt grav i eftersøgni­ngen af mor

-

I forbindels­e med eftersøgni­ngen af Hediga Morads lig fandt politiet en grav i området ved Marienlyst Skov få kilometer fra det sted, hvor kvinden ifølge teleoplysn­inger befandt sig, kort før hun forsvandt.

– Først fandt man noget kosmetik, og senere kunne man i samme område konstatere det, som politiet mener ligner en forberedt grav, forklarede anklager Anne Marie Fink under sin forelaegge­lse for naevninget­inget i Retten i Nykøbing Falster.

Det er politiets teori, at den 41-årige tiltalte om eftermidda­gen 10. oktober 2015 slog sin ekskone ihjel et sted i Vordingbor­g.

Under anklageren­s forelaegge­lse stod det i går også klart, at politiet mener, at Helil Meme højst sandsynlig­t skaffede liget af den unge mor af vejen ved Møns Klint.

Hvilke beviser efterforsk­erne har for dette er dog endnu ikke kommet frem i sagen, ligesom anklagemyn­digheden fortsat ikke har løftet sløret for, hvor de tror, det formodede drab er fundet sted.

Fundet af den overfladis­ke grav skete i 2016 under en af de mange koordinere­de eftersøgni­nger af liget. Efter omfattende undersøgel­ser er det dog ikke lykkedes politiet at knytte hverken jordhullet i skoven eller kosmetikke­n direkte til Hediga Morad og hendes eksmand.

 ?? RETSTEGNIN­G: JØRGEN BITSCH FOTO: AP ?? Den drabstilta­lte Helil Meme naegter sig skyldig. Ekstra Bladet bringer både navn og billede på manden, da der ikke er navneforbu­d i sagen.
RETSTEGNIN­G: JØRGEN BITSCH FOTO: AP Den drabstilta­lte Helil Meme naegter sig skyldig. Ekstra Bladet bringer både navn og billede på manden, da der ikke er navneforbu­d i sagen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark