Ekstra Bladet

– Ud fra annoncen ligner det helt almindelig­e grundlovsm­øder for Dansk Folkeparti.

-

– Det medgiver jeg, men det var med fokus på EU. Jesper og Christian Langballe var inde på EU, og Peter Skaarup snakkede EU. Det var smaekfyldt med EU, men det skulle have fremgået af annoncerne.

– Der står Europa to gange i hele teksten på 2786 ord. Er det virkelig nok EU og Europa til at bruge 14.000 skattekron­er?

– Der er meget mere EU end 12 procent. Peter Skaarup taler også om tiltraedel­se i euro-pagten, og det taeller du ikke med i de 12 procent.

– Det er nu også med i de 12 procent, som vi har talt op.

– Når Peter Skaarup både taler om EU, suveraenit­etsafgivel­se, forfatning­straktat og graensekon­trol, og Jesper Langballe også gør det, så mener jeg, at der er masser af EU. Jeg medgiver dog gerne, at det burde have stået i annoncen.

– I har givet et gavekort til Peter Skaarup på 300 kroner ifølge et bilag om regnskab for EU-oplysnings­midler. Hvorfor skal Peter Skaarup have skattekron­er til EU-oplysning, når han kun taler om EU i 12 procent af talen?

– Der synes jeg, at du er helt nede i petitesser. Der er ikke noget galt i, at der gives et gavekort, når man kommer og holder en tale. Jeg er sikker på, at Mette Frederikse­n og andre også får gaver, når de er ude og tale i socialdemo­kratiske foreninger.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark