Ekstra Bladet

DU TER DIG SOM EN

Find nu på noget andet at skrive om

- Vivian Trustrup Graevlinge­vaenget Nyborg Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg

Du er fraek, og du dømmer, Poul Madsen. Sådan har du aldrig hetzet socialdemo­krater eller andre for den sags skyld. Du ter dig som en gadedreng, og du vil bare have ret! Hvad får du selv af skattekron­er til din avis, som du misbruger til at hetze Dansk Folkeparti med, fordi du ikke kan fordrage dem?

Det er da dig, der er sur, og du er for gammel til det job, du har. Du traenger til en hvilepause, gør du, og vi gider ikke laese mere om DF. Forny dig og undersøg nogle andre, f.eks. EU, og hvad man her misbruger af skattekron­er. Jeg holder meget af flaeskeste­g med sprød svaer, specielt som John Price laver den, men det har intet med DF at gøre. Problemet er, at I intet har at skrive om. Se nu at blive voksne og find på noget andet – det ville klaede jer.

 ?? FOTO: PETER GRAVESEN ?? Ekstra Bladet og chefredakt­ør Poul Madsen skal straks holde op med at kritisere og hetze imod Dansk Folkeparti, mener flere laesere.
FOTO: PETER GRAVESEN Ekstra Bladet og chefredakt­ør Poul Madsen skal straks holde op med at kritisere og hetze imod Dansk Folkeparti, mener flere laesere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark