Ekstra Bladet

Vildt selvmål

-

Nu gik det lige så godt med at fifle lidt med offentlige midler til at finansiere sommerfest­er og grisefeste­r ved at foregøgle, at det drejer sig om EU. Og så kommer Ekstra Bladet og ødelaegger det hele. Jamen, hvad ligner det?

Søren Espersen mener, at et angreb er det bedste forsvar, og farer i blaekhuset i et harmdirren­de laeserbrev i nationen!, hvor han kolerisk sparker ud i alle retninger. Han når også at give chefredakt­ør Poul Madsen et par gevaldige los bagi.

Var det ikke, fordi det er ret tragisk, ville det vaere ganske lystigt at se DF’s tumling sådan gå amok på glatis. Det forrykte laeserbrev udløste et interview med Espersen, der stadigvaek – fnysende af arrigskab – fortsatte med ugennemtae­nkte protester og tvivlsomme påstande.

Og hvad har så Espersen fået ud af sit raseri? Kun at man som laeser sidder tilbage med det indtryk, at der stensikker­t er noget (meget) at komme efter.

Gad vide, hvad Tulle og Pia siger til denne selvdestru­ktive sag? Det er aldrig morsomt, når bomben springer hjemme hos bombemande­n selv. Et godt råd til Espersen – indsend aldrig et harmdirren­de laeserbrev samme dag, som du skriver det. At taenke sig om er åbenbart ikke mandens staerke side.

Odd Høyholm Dalstrøget 101 Dyssegård

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark