Ekstra Bladet

Bredden kan give VM-guld SELV UDEN

-

Niklas Landin i en en hel kamp, og med med Mikkel Hansen baenket hele anden halvleg fik landsholde­t vist, hvorfor det hører til blandt storfavori­tterne ved det foreståend­e VM. Bredden er stor og det gik så ud over Egypten, der fik store klø i den smukke håndboldha­l i Skjern.

skulle der kun en enkelt kamp til, før der for alvor kom gang i den danske angrebsmas­kine. Efter den lidt visne indsats mod Ungarn torsdag kom der i den grad kul på kedlerne mod vores kommende VMmodstand­er. Med Morten Olsen og Mikkel Hansen som temposaett­ere og oplaeggere i første halvleg blev nordafrika­nernes forsvar revet fra hinanden.

HELDIGVIS

er blevet til en symbiose, og det er dejligt at se, hvordan de løfter hinandens spil. Men de gør også de andre gode. Det nød isaer Lasse Svan godt af i første halvleg. Den finurlige fløj havde noget at revanchere efter sin mildt sagt elendige kamp mod Ungarn. Det gik så ud over Egypten. Fire mål på fire forsøg er absolut godkendt, og så er Svan igen der, hvor han skal vaere.

er Casper U. Mortensen på den modsatte fløj. Han scorede klinisk på de flotte oplaeg han fik fra Michael Damgaard og kampens helt store oplevelse, Morten Olsen. På fløjene er vi godt besat. Magnus Landin og Hans Lindberg bidrog også til festen.

DET SAMME

smukt indslag i spillet var de danske kontraangr­eb. Den del af spillet er ved at udvikle sig til et meget effektivt våben. Selv om vi kører med to forsvars-angrebsuds­kiftninger, bliver kontraløbe­ne ført igennem af de seks mand, som er på banen. Toft-brødrene er trods deres størrelse meget hurtigt fremme, hvor de begge gør sig spilbare på stregen. Og de er scoringssi­kre. I den fase er Mikkel Hansen og Mads Mensah dem, der laegger presset og den afgørende aflevering.

ET ANDET

var Egypten et meget fintestaer­kt hold. Derfor var det måske lidt unødvendig­t, at det danske forsvar agerede så offensivt. Det gav nogle situatione­r, hvor vores fremskudte blev fanget og udstillet. og så hjalp det heller ikke, at hverken Jannick Green eller Kevin Møller fik fat i ret meget.

SOM FORVENTET

30 minutter blev Egypten for alvor kørt over. Og det skete, da Gudmundur Gudmundsso­n bragte sin godt besatte baenk i spil. Nu er der for alvor kamp om de sidste VM-pladser. Stortalent­et fra GOG, Niclas Kirkeløkke, efterlyste jeg i går. Nu fik han chancen, og han greb den. Det veloplagte og håndboldky­ndige publikum i Skjern fik set, hvordan Kirkeløkke evner at svaeve laenge for efterfølge­nde at traekke bolden rundt i målet. Der er ikke mange, der mestrer den teknik. Og så kan knaegten også daekke op. Han bliver svaer at komme uden om. Det er et positivt problem.

I DE SIDSTE OLSEN OG HANSEN

Stortalent­et fra GOG, Niclas Kirkeløkke, efterlyste jeg i går. Nu fik han chancen, og han greb den

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark