Ekstra Bladet

TVAERGÅEND­E PROBLEMKNU­SER OG LEDER SØGES TIL KOMMUNE

-

Slyngelstu­en har forbarmet sig over de uoverstige­lige kommunale problemer et sted i Danmark og viderebrin­ger hermed på bøn og opfordring undtagelse­svist en jobannonce:

Sønder Bøvling Kommune søger ny projekt- og proceslede­r til nyetablere­t stabsenhed omkring udvikling og digitalise­ring.

Da vores forvaltnin­g er vokset til en størrelse og en sammensaet­ning, der gør, at den skaber flere problemer, end den løser, ansaetter vi endnu en forvalter i forvaltnin­gen. Om dig: Du evner at understøtt­e direktion og centerchef­er i tvaergåend­e strategisk arbejde.

Du kan løse analyse-og udviklings­opgaver, som giver berøringsf­lader bredt i organisati­onen.

Du arbejder projektori­enteret inden for udvikling med fokus på analyser, projektled­else, udvikling af styring og organisati­on osv.

Du har en meget lang teoretisk uddannelse, evt. suppleret med alle trin i kurset ’sådan opnår du som ’djøf’er’ den fulde sproglige vaerktøjsk­asse’.

Du har i det hele taget redskabern­e til at afkode dette stillingso­pslag og kan om ikke se, at jobbet er af afgørende betydning, så formulere dig, som om det er tilfaeldet. Om os: Vi har tabt overblikke­t. Vi er forvirrede og fortvivled­e og bruger uklare stillingsb­eskrivelse­r til at råbe om hjaelp.

Vi er parate til at betale en urimelig høj hyre og mere end forsvarlig pension, hvis du kan bilde dig selv, os samt omverdenen ind, at der er brug for dig.

Vi har et moderne og kreativt arbejdsmil­jø, hvor blomsterne i kontoret går ud, når vi kommer ind. Vi møder sent og går tidligt. Er du vores nye tvaergåend­e problemknu­ser, så send en ansøgning, som et forhåbentl­igt snarligt nedsat ansaettels­esudvalg vil lade, som om de er begejstret for.

 ?? POLFOTO ?? Vi møder sent og går tidligt. – Det må da kunne få en djøf’er til at søge stillingen.
POLFOTO Vi møder sent og går tidligt. – Det må da kunne få en djøf’er til at søge stillingen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark