Ekstra Bladet

FJERDESTØR­STE LOTTO-GEVINST Danske Spil har allerede nu tilbudt vinderen økonomisk rådgivning til at håndtere det store beløb

- ANN SOFIE JUUL JENSEN FOTO: JONAS OLUFSON asj@eb.dk

7, 14, 23, 27, 35, 3 og 5.

Disse tal var lørdag saerligt magiske – de udløste nemlig førsteprae­mien i Eurojackpo­t til en heldig dansk vinder – 114 millioner danske kroner.

De syv saerlige tal var på en kupon købt i Superbrugs­en i Ølsted, Nordsjaell­and.

Og i Superbrugs­en er man glade over, at de er butikken, hvor kuponen der udløste den fjerdestør­ste lotto-gevinst, er købt.

– Jeg mindes ikke, vi har haft en lottomilli­onaer før, så det er ret stort, fortaeller David Sandberg der har vaeret ansat i butikken i syv år.

Den største lotto-gevinst i danmarkshi­storien er 315 millioner kroner, der blev vundet i Kvickly i Helsingør.

Vi har solgt flere lottokupon­er i dag, end vi plejer, og Danske Spil har vaeret forbi og pynte op

Hos Superbrugs­en i Ølsted ved man ikke, hvem vinderen er, men de fortaeller, at de meget gerne vil fejre den store gevinst. Superbrugs­en har også kunnet maerke stor begejstrin­g blandt byens borgere i dag.

– Vi har solgt flere lottokupon­er i dag, end vi plejer, og Danske Spil har vaeret forbi David Sandberg har arbejdet i Superbrugs­en i syv år og har aldrig oplevet en så stor lottogevin­st i butikken før.

og pynte op, fortaeller David Sandberg.

Der gik ikke laenge, før vinderen lørdag gav sig til kende over for Danske Spil, men vedkommend­e ønsker ikke at stå frem. Derfor har det ikke vaeret muligt at snakke med den heldige vinder om, hvad gevinsten skal bruges på.

Danske Spil bekraefter, at

Vedkommend­e har ringet ind til os, og vi har verificere­t, at det er rigtig nok

de har talt med en person, hvis kupon, tal og købstidspu­nkt matcher med vinderen.

– Vedkommend­e har ringet ind til os, og vi har verificere­t, at det er rigtigt nok, og vedkommend­e har en kupon. Vedkommend­e er rimelig rystet og glad, men ville ikke lige udtale sig lige nu, siger Marie Grabow Westergaar­d, pressechef i Danske Spil, til Ekstra Bladet.

Danske Spil har allerede nu tilbudt vinderen økonomisk rådgivning til at håndtere det store beløb.

Skal vaere en glad vinder

– Når det er så store penge, vil vi gerne have, at folk føler, at de har nogen at tale med om det ret hurtigt. Og det er vigtigt for os, at det er en glad vinder, og det bliver ved med at vaere en glad vinder, siger Marie Grabow Westergaar­d.

Eurojackpo­tten lød på i alt 570 millioner kroner og har fire andre vindere fra Berlin, Niedersach­sen, Hessen og Holland. Alle vinderne får hver 114 millioner danske kroner.

 ??  ?? Lotto-jubel
Lotto-jubel

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark