Ekstra Bladet

Berømt hobbit har dansk kaereste

- KIM KASTRUP kka@eb.dk

Danske kvinder er tilsynelad­ende ved at komme i stor kurs hos amerikansk­e Hollywood-stjerner. Det er allerede kendt, at den danske topmodel Nina Agdal er kaereste med Leonardo DiCaprio, men nu er det også blevet afsløret, at ’Ringenes Herre’-stjernen Elijah Wood, der havde hovedrolle­n som Frodo Saekker, er forlovet med den danske tv-stjerne Mette-Marie Kongsved. Det skriver den svenske avis Aftonblade­t.

Spottet i Sverige

Elijah Wood har gennem den sidste uge vaeret på en kaerlighed­sferie i Sverige, hvor han blev set på Treehotel i byen Harads, hvor han stillede op til en selfie med hotelejere­n Britta Johnsson-Lindvall.

– Han er på ferie med sin kaereste. De ville nok opleve vores arktiske klima og se, hvordan livet leves her oppe. De fleste, som kommer her, har fået tips fra en ven, og vi har ganske mange gaester fra film- og modebranch­en, siger Britta Johnsson-Lindvall til Aftonblade­t.

Parret blev dog først set på restaurant Tuppen i Sundsvall 28. december. To dage senere blev de set på Bilbolaget­s Cafe i Östersund og derefter i en tøjbutik i Frösö. Ved den lejlighed blev den danske blonde kvinde peget ud som den danske producent Mette-Marie Kongsved.

Arbejder hos filmselska­b

Hobbittens nye kaereste, Mette-Marie Kongsved, arbejder på det Los Angelesbas­erede filmselska­b XYZ Film, der blandt andet står bag Netflix-filmen ’I Don’t Feel at Home in this World Anymore’ med Elijah Wood i hovedrolle­n. Ifølge Aftonblade­t startede den danske Mette-Marie på selskabet som praktikant i 2013 efter en karriere inden for moderne dans og ballet. Men nu arbejder hun altså med at udvikle tv og film.

 ?? FOTO: ALL OVER ?? Elijah Wood blev verdensstj­erne i ’Ringenes Herre’. Nu har han ovenikøbet scoret en dansk kaereste.
FOTO: ALL OVER Elijah Wood blev verdensstj­erne i ’Ringenes Herre’. Nu har han ovenikøbet scoret en dansk kaereste.
 ?? FOTO: ALL OVER ?? Mette-Marie Kongsved har i den forløbne uge vaeret på kaerestefe­rie med Elijah Wood.
FOTO: ALL OVER Mette-Marie Kongsved har i den forløbne uge vaeret på kaerestefe­rie med Elijah Wood.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark