Ekstra Bladet

Brian Laudrup har endelig solgt millionvil­la

- LARS SEJR ls@eb.dk

Prisen har man ikke ønsket at oplyse, og den forbliver derfor en hemmelighe­d, indtil tinglysnin­gen af handlen ligger klar.

Men alt tyder på, at eksfodbold­spilleren Brian Laudrup og hustru Mette måtte sluge et milliontab, da de 2. januar efter en liggetid på mere end 200 dage endelige kunne skrive under på salget af deres Strandvejs-palae nord for København.

Bekraefter salget

Salget bekraeftes af ejendomsma­egler Ivan Eltoft Nielsen fra Boliga over for business.dk.

Familien Laudrup købte den 156 kvadratmet­er store villa i 2007 for 14 millioner kroner. Siden 2010 har Brian

Ungerne fløjet fra reden

Laudrup flere gange forgaeves forsøgt at saelge hjemmet, der i juni sidste år blev sat til salg igen. Denne gang til ’blot’ 11,8 millioner kroner. – Vi er i samme situation som så mange andre foraeldre. Når ens unger flyver fra reden, så står man pludselig med noget plads, man ikke laengere får brugt. Og så kunne vi godt taenke os noget mindre, som ikke kraever det samme. Jeg bruger også meget tid i udlandet med tv og arbejde, så de grunde gør, at vi skal videre, har Brian Laudrup udtalt til Boliga.

Uanset hvad den ukendte køber har betalt for den imponerend­e villa, så kan vedkommend­e nu se frem til at nyde 156 kvadratmet­er med panoramaud­sigt over Øresund og bl.a. to sovevaerel­ser, en glasudestu­e samt et anneks med entré, walk-incloset, badevaerel­se, sovevaerel­se og tre terrassedø­re.

 ?? FOTO: IVAN ELTOFT NIELSEN/BOLIGA / LARS H. LAURSEN/ALL OVER ?? Mette og Brian Laudrup (t.v.) har i flere år forsøgt at saelge villaen. Hvad den rent faktisk nu er solgt til, er ikke oplyst.
FOTO: IVAN ELTOFT NIELSEN/BOLIGA / LARS H. LAURSEN/ALL OVER Mette og Brian Laudrup (t.v.) har i flere år forsøgt at saelge villaen. Hvad den rent faktisk nu er solgt til, er ikke oplyst.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark