Ekstra Bladet

NDE DEN FRAEKKE

BAG OM KIRSTEN NORHOLT blandt de første, der smed tøjet foran rullende kameraer

- All@eb.dk

maessigt meget, og det kan godt irritere hende.

’Det slår aldrig fejl. Når jeg har fødselsdag eller maerkedag, så finder man de gamle billeder frem fra dengang. Jeg bliver så traet. Jeg fortryder ikke, at jeg var med i de film, for jeg fortryder aldrig noget som helst. Alt, jeg har medvirket i, har jo bragt mig derhen, hvor jeg er i dag. Men det traetter mig, at man vil saette folk i bås og klistre etiketter på dem, som man gør med grise’, sagde hun i avisen.dk.

Kasseret fra balletten

ballet-barn, men blev kasseret som 14-årig af balletskol­en på Det Kgl. Teater – og det ’er et under, et mirakel, ellers havde jeg ikke siddet her i dag’, sagde hun for nylig i Ekstra Bladets ’Dans med de kendte’.

– Så havde jeg vaeret invalidere­t i dag og haft en balletskol­e med blåt hår og en lillebitte hund, som jeg kunne have haft i lommen’, sagde hun i udsendelse­n.

I stedet blev hun i 1975 uddannet skuespille­r – ikke skuespille­r-inde, som hun understreg­ede – fra Odense Teater, og da stilen var lagt med ’Julefrokos­ten’ og ’Firmaskovt­uren’ blev det isaer i lystspil på film og teater og i revyer, man kunne opleve hende.

– At du har vist dine i øvrigt nydelige bryster og din gode røv i alle mulige sammenhaen­ge, har det kostet på kontoen efterfølge­nde,

spurgte vaerten, Dan Rachlin.

– Det har bestemt vaeret medvirkend­e årsag til, at alle de klassiske forestilli­nger, jeg kunne have vaeret med i – hvor jeg gennem mange år har taenkt, ’hold nu kaeft, den kunne jeg have spillet, den der’, er gået min naese forbi, og man har foretrukke­t en anden, for ’hende Kirsten, hun er jo den fraekke og den sjove, elskerinde­n’. Det er jeg også, men jeg er også så meget andet.

– Så du blev sat i bås?

– Ja, det skal jeg da love for. Bitterhed er noget lort, men man kan godt sige ’satans’. Men herregud, så har jeg til gengaeld haft et fantastisk halvt år på Cirkusrevy­en i stedet for at skulle stå og ’føde’ alle mine replikker.

Se Modediktat­orens dom over ministerkj­olerne i EKSTRA Søndag

 ?? FOTO: JAN UNGER ??
FOTO: JAN UNGER
 ??  ?? Mor og datter spillede mor og datter i ’Dirty Dancing’.
Mor og datter spillede mor og datter i ’Dirty Dancing’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark