Ekstra Bladet

Paent goddag Nicki gav plads i svinget

Speedway-kongen røg ud i det helt store danseskole-buk, da han blev overhalet af kronprinse­n på den røde løber

- JAN KJELDTOFT FOTO: CLAUS BONNERUP toft@eb.dk

Så har vi set det med! Nicki Pedersen slaekker for gassen og giver plads allerede i første sving …

Speedway-stjernen og modelkaere­sten, Helene Hüttmann, var lige begyndt at defilere forbi det sorte bagtaeppe med de mange gyldne stjerner, da samtlige fotografer hurtigere end skamskudte bukke eller en Sara Slott på vej over haekkene sprang fem meter til højre.

Årsag: Kronprins Frederik dukkede lige praecis i dét øjeblik op til Sport 2016 ved messecente­rets roterende vindfang, og så gaelder det selvfølgel­ig om at vaere vaks!

Det var en fryd

Kronprinse­n hilste straks på den parkerede speedwayko­nge, der bukkede dybt, mens kaeresten nejede, så det var en fryd – og det ser da også ud til, at kronprinse­n har svaert ved at bevare øjenkontak­ten Nicki Pedersen bukker paent for kronprinse­n, som allerede har fået øje på speedway-stjernens kaereste.

– Så meget har du sgu ikke trukket dig i første sving før!

– Ha ha! Nej, men det må vi hellere gøre, når det er kronprinse­n, der kommer. Ingen tvivl om det. Jeg er jo af den gamle generation, og jeg har stor respekt for folk, der er større end mig. Jeg har respekt for vores kongelige højhed, ingen tvivl om det – der må man altså lige give efter og give plads, siger en grinende Nicki Pedersen.

– Der skal uddeles en masse fine priser i aften. Hvad er du mest til – en stor holdpraest­ation eller succes til en individuel sportsudøv­er?

– Jeg synes jo, individual­isterne har gjort det utrolig godt, men jeg har i år stemt på herrelands­holdet, fordi de vandt en titel, de aldrig har vundet tidligere. De kom fra ’no go’, og det har jeg stor respekt for: At man vinder noget, der ikke lige lå til højrebenet. Det er flot, når man kommer nede fra bunden, traekker sig op – og så lige napper franskmaen­dene til sidst, siger Nicki Pedersen og afslører nådesløst:

– Derfor har jeg givet tre point til herrelands­holdet, to point til Pernille Blume og et enkelt til Sara Slott.

Sidder i komitéen

Nicki Pedersen sidder i den komité af sportsfolk, der uddeler BT’s guld.

– Vi glaeder os bare til en hyggelig aften og til at møde nogle kolleger og sponsorer. Jeg tror nu ikke, der kommer så mange fra min verden. Erik Gundersen og Hans Nielsen kommer i hvert fald ikke, men så er der jo andre, man kan hygge sig med.

– Og du kan jo i hvert fald om nogen gi’ den gas!

– Ja, det skal vi nok, lover Nicki Pedersen.

Priserne ved Sport 2016 blev uddelt efter avisens lukketid. Nicki Pedersen og modelkaere­sten, Helene Hüttmann, lovede at give den gas senere.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark